""
""

Inter stradao u paklu Vezuva! Sve Napolijeve čarolije spakovane u deset minuta zavodljivog fudbala (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.12.16. | 22:35

Ubedljiv trijumf u velikom derbiju - 3:0

Čekao se derbi na San Paolu, umesto toga Inter je izgoreo u paklu podno Vezuva! Nerazurima ove sezone nema pomoći, jer su stradali pod udarima nebeskoplave armije u savršenstvu upakovanom u deset minuta zavodljivog fudbala - 3:0! 

Izabrane vesti

Interu ove sezone nema pomoći i da bi se postigao željeni efekat posrnulom milanskom klubu potrebno je da se postavi stabilan sistem, dovede trener od autoriteta i napravi ozbiljan rez i remont kompletnog tima. Jer, ovako je Inter samo suvi prosek i tim koji još dugo neće moći da priđe društvu izdvojenom na vrhu Serije A! 

Napoli je savladao sve duhove koji su stajali na putu uspona i u tri meseca „prerezao glave“ oba milanska velikana. Arkadijuša Milika nema, ali onda kada je najteže Napoli je pokazao da može da bude efikasan i opasan više nego što se to možda u ovom trenutku očekuje... 

I ne samo opasan, već da igra fudbal po ukusu svakog navijača. Mogao je Napoli možda i do ubedljivije pobede, ali Mauricio Sari, nad kojim su stajali mačevi „moranja“, učinio je ono što se od njega i tražilo - bacio je Inter na kolena, pokazao da krize nema i da je borba za sam vrh tabele i dalje realnost. 

Napoli je protivniku već na startu utakmice spremio otrovni koktel od čijeg dejstva Inter nije mogao da se oporavi u narednih 85 minuta. Tek što su se fudbaleri dva tima zagrejali, na semaforu već se menjao rezultat. 

Pjotr Zjelinski iskoristio je centaršut Mareka Hamšika duboko u prostor i Kaljehonovo lukavo spuštanje lopte glavom, da bi potom zakucao loptu i upisao prvenac u Napolijevoj opremi.

Nisu fudbaleri Napolija dozvolili pulenima Stefana Piolija da se oprave od početnog udarca, a već je bilo 2:0. Ovog puta Zjelinski je poslao loptu u prostor koja je putovala više od 20 metara. Na pravom mestu našao se Hamšik koji je lako prošao iza leđa Interove odbrane i rutinski savladao nemoćnog Samira Handanovića

Rasturenu Interovu diviziju dokusurio je Lorenco Insinje u šestom minutu nastavka. I ovaj pogodak ide na dušu kompletne Interove odbrane, koja nije reagovala nakon Handanovićeve odbrane i čak nije uložila nikakav napor da izbaci loptu iz kaznenog prostora. Raul Albiol se iskusno snašao, poslao centaršut na peterac gde je Insinje zavrnuo loptu i matirao Handanovića za konačnih 3:0.

I dok je domaćin u međuvremenu propustio dve izgledne šanse preko Hamšika i Gabijadinija, Inter je proigrao tek u poslednjih dvadeset minuta utakmice. No, Pepe Reina je uspeo prvo da zaustavi jedan opasan udarac Antonija Kandreve, a onda se ispreči i Ivanu Perišiću u poslednjim trenucima meča da dođe makar do počasnog gola. Interov je imao košmarno veče na stadionu San Paolo...

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaInterItalijaLorenco InsinjeMarek HamšikNapoliPjotr ZjelinskiSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara