""
""

Inter opet lako sa Veronom: U Žonatana kao da je večeras ušao Maikonov duh (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 15.03.14. | 22:46

Brazilski desni bek bio arhitekta pobede na Bentegodiju i podsetio na sjajne partije slavnog zemljaka koji je nekada bio jedan od aduta Neroazura

Na vrućem terenu gde nije slavio ni Juventus, Inter je mnogo lakše nego što se očekivalo osvojio tri boda. Neroazuri su pobedili Veronu na njenom Bentegodiju sa 2:0 i sve je izvesnije da ćemo ih gledati u Ligi Evrope naredne sezone.

Izabrane vesti

Apsolutni junak pobede je bio brazilski desni bek Žonatan. Interov defanzivac je bio arhitketa trijumfa sa golom i asistencijom. Odigrao je odličan meč, pravio mnogo problema Veroni i podsetio na partije slavnog zemljaka Maikona koji je do pre par godina na sličan način bio jedan od najvećih aduta Intera i konstantna pretnja po gol Interovih rivala. Večeras je izugledalo kao da je duh Maikona zaposeo Žonatana.

Brazilac je prvo u 13. minutu posle sjajnog solo prodora namestio gol Palasiju kojem nije bilo teško da sa par metara pogodi prazu mrežu. Potom je 63. minutu posle još jednog lepog ubacivanja iz drugog plana praktično ugurao loptu u mrežu Verone i rešio pitanje pobednika.

Inter je dominirao u većem delu meča i da ne beše raspoloženog Rafaela na golu Verone, trijumf bi bio i ubedljiviji. Mada, Verona je u finišu meča imala dve odlične prilike, ali je Handanović sačuvao kapital Macarijevog tima.

Kuzmanović je ušao u igru u nadoknadi vremena, dok je Janković sa klupe odgledao poraz svog tima. 

SERIJA A - 28. kolo

Subota:
Verona - Inter 0:2 (0:1)
/Palasio 13, Žonatan 63 /

Ndelja:
12.30: Atalanta - Sampdorija
15.00: Livorno - Bolonja
15.00: Sasuolo -Katanija
15.00: Kaljari - Lacio
15.00: Milan - Parma
20.45: Fiorentina - Kjevo
20.45: Đenova - Juventus

Ponedeljak:
19.00: Torino - Napoli
21.00: Roma - Udineze

(FOTO: Action images)


tagovi

ŽonatanVeronaSerija ARodrigo PalasioItalijaInterEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara