""
""

Inter hoće da iskoristi Jovetića za dovođenje najtraženije „desetke“ Serije A

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.06.17. | 09:40

I još jednog igrača…

Toliko vesti, informacija, glasina, a još nijedno pojačanje nije stiglo u Inter. Niti je obezbeđeno. Nerazuri žele nekolicinu igrača, dali su se u potragu, ali još nisu uspeli nikoga da prelome… Od Di Marije, preko Hamesa Rodrigeza, Manolasa, Ridigera, Dalbera i još nekih do budućih zvezda poput Šika, Berardija, Bernardeskija, Inter nije uspeo da osigura nijednu od tih želja.

Izabrane vesti

Novac ne bi trebalo dsa bude problem za Nerazure, ali prvo moraju da završe neke prodaje poput Perišića, Brozovića ili Banege, Jovetića.. Tek tada će zbog finansijskog fer-pleja moći da jure pojačanja. Sada su došli na ideju da jednim potezom reše pitanje i odlazaka, i dolazaka.

Federiko Bernardeski iz Fiorentine je uz Belotija najtraženiji mladi igrač Serije A. I velika želja Intera koji je već pregovarao sa njegovim agentom Bepeom Bocom. Bernardeski bi bio pojačanje za narednih deset godina, ali to nije nimalo laka investicija. Pogotovo šta ga želi i Juventus, i što Fiorentina nije raspoložena da ga proda. Viola mu nudi produžetak saradnje da povišicom plate na 2.500.000, ali igrač odbija da potpiše jer klub iz Firence želi da ubaci preveliku otkupnu klauzulu koja bi mu smanjila šanse za transfer.

Dok igrač ne potpiše novi ugovor, Fiorentina insistira na sumi od 45.000.000 evra. Inter je došao na ideju da u priču ubaci i Stevana Jovetića koji se vraća sa pozajmice iz Sevilje. I tako smanji količinu novca koju bi morao da izdvoji za Bernardeskija. Inter želi što pre da reši status Crnogorca za kojeg traži oko 14.000.000 evra, a s obzirom da je Viola iskazala želju da vrati Jovetića u Firencu, Inter je rešio da spoji dve korisne stvari. Pored Jovetića, u transfer bi ubacili i maldog vezistu Đanluku Kaprarija koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Peskari, a Viola se interesuje i za njega.

Međutim, pitanje je da li će Nerazuri uspeti da nagovore dvojicu svojih igrača u selidbu na Artemio Franki i da li će pored njih poslati i dovoljnu količinu novca.

(FOTO: Action images)


tagovi

Đanluka KaprariEvropaFederiko BernardeskiFjorentinaInterItalijaSerija AStevan Jovetić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara