"Milan Borjan i Svetoslav Đakov"
"Milan Borjan i Svetoslav Đakov"

INSAJD LUDOGOREC: Šta rade i kako se ponašaju igrači bugarskog šampiona dan pre meča sa Zvezdom?

Vreme čitanja: 3min | pon. 25.07.16. | 15:10

MOZZART Sport imao priliku da zaviri u pripreme bugarskog šampiona uoči okršaja trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona

Milan Borjan i Svetoslav ĐakovSasvim običan dan za fudbalere Ludogoreca... Takav je bar utisak odavala slika iz jednog prestižnog restorana u malenom Razgradu. Rumunski napadač Klaudiju Keseru je mirno jeo porciju piletine, čak se u jednom trenutku zapovednim glasom obratio našem internacionalcu Milanu Borjanu, aludirajući na prisustvo novinara MOZZARTA i Monda.
"Nemoj da im daješ previše informacija", našalio se jedan od igrača koji će morati da bude pod konstantnom prismotrom Zvezdinih defanzivaca.

Nisu odavali utisak fudbalera koji igraju jednu od najvažnijih utakmica u sezoni. Međutim, posle nekoliko  rečenica kapitena Svetoslava Đakova bilo je jasno da su u Ludogorecu aktuelni tim Crvene zvezde izvrnuli na postavu. Kada smo mu rekli da je za Zvezdu u novembarskom prijateljskom duelu igrao šareni sastav iskusni zadnji vezni je imao spreman odgovor:
"Ne, nije to bio Zvezdin drugi tim... Tada su igrali Donald, Luković, Ibanjez, Ristić", poručio je Đakov.

Izabrane vesti

Reprezentativac Bugarske jedan je od omiljenih igrača u Razgradu. Predstavlja srce i pluća tima nakracnog brazilskim majstorima.
"Uradili smo kompletnu analizu Zvezdinog sastava. Znam sve o svakom igraču, ali neću da ističem pojedince. Mislim da su oni kao tim dobri. Znamo da su prošle sezone osvojili titulu u Srbiji prilično lako, uz veliku bodovnu prednost. Kao i što sam siguran da utakmice protiv Valete ne predstavljaju pravu sliku. Čini mi se da je Zvezda potcenila Maltežane".

MOZZART KVOTE: 1 (1,75), X (3,35), 2 (4,70)

Za Ludogorec ovo neće biti sasvim obična utakmica. Bogati klub iz Razgrada želeće da ispravi prošlogodišnji kiks kada se od Evrope oprostio posle poraza od Milsamija.
"Kada smo igrali protiv Partizana vladala je euforija, ali ne kao sada. Stadion će biti pun, čuo sam da je iz Srbije krenulo mnogo ljudi... Očekujem dve teške utakmice protiv kluba giganta. Međutim, ne smatram da je Crvena zvezda u prednosti zbog istorije, niti neko treba da misli da se mi plašimo revanša pred punom Marakanom Dobri fudbaleri vole da igraju pred punim tribinama".Đakov je stigao da igra i protiv Liverpula

Iskusni zadnji vezni fudbaler brecenuo se kada smo mu pomenuli da se stekao utisak da je Ludogorec potcenio Zvezdu.
"Ne, ne... Zvezda je najteži rival kojeg smo mogli da dobijemo. Nije dobar bio žreb za nas, ali nije ni za Crvenu zvezdu. Srpskog prvaka gledamo kao na tim koji može ravnopravno da igra sa nama. Ali pokazaćemo pravu snagu Ludogoreca".

Može da se posmatra i kao čisto kurtoazna izjava kapitena, ali golman Milan Borjan koji je bio u društvu supruge Snežane Filipović, bivše direktorke marketinga Partizana, samo je potvrdio da u Razgradu poštuju Zvezdu.
"Ne smatram da smo favoriti. Naš prevashodni cilj je da ne primimo gol. Bili bismo zadovoljni sa 1:0, čak i 0:0. Ako bismo primili gol u uvodnoj fazi bili bismo u velikom problemu. Ništa nije sigurno u fudbalu. Ne znam ko to može da kaže da smo mi favoriti“, dodao je Milan Borjan.

Imaju obavezu u Razgradu da, kao što napisasmo, isprave prošlogodišnju grešku i oduže se gazdi na velikim ulaganjima.
"Prošle godine ovde je bio trener Portugalac Bruno Ribeiro. On je Murinjov đak, treninzi su mu bili vrhunski. Međutim, nešto se nije poklopilo. Slabo smo igrali, gubili u prvenstvu... Klub je vratio Dermendžijeva koji je predvodio klub u Ligi šampiona pre dve godine... Dobro delujemo, pojedini igrači imaju veliku slobodu u igri i koriste je. Videćemo kako će to sutra da izgleda“.

Videćemo u utorak od 20.30.


tagovi

Svetoslav ĐakovSuperligaSrbijaMilan BorjanLudogorecFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara