Ima i nezadovoljnih u Juventusu, moglo bi da dođe do trampe sa Mančester Junajtedom

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.11.18. | 10:44

Murinjo je zainteresovan

Juventus je napravio tim za osvajanje Lige šampiona, na svakoj poziciji ima po dvojicu sjajnih igrača što uzrokuje i nezadovoljstvo pojedinih igrača. Jedan od njih je štoper Medi Benatija.

Iskusni Marokanac je prošle sezone bio standardan, ali je posle povratka Bonućija u Torino izgubio mesto u prvoj postavi. Što mu ne pada lako…
“Mučim se sa minutažom. Prošle sezone je sve bilo dobro jer sam imao kontinuitet igara koji nažalost nemam ove sezone. Sve je to deo posla, moje je da radim, treniram i budem spreman, ali nije prijatna situacija. Normalno je da ne uživam u tome, imam 31 godinu i želim da igram što više“, rekao je Benatija italijanskim novinarima.

Izabrane vesti

Ovakve reči vuku logičan zaključak da razmišlja o promeni kluba u januaru.
„Videćemo šta će se desiti u januaru. Koliko će me Juventus koristiti, da li sam im potreban, da li me trener želi... Na raspolaganju sam timu i dokle god sam ovde, pružaću maksimum“.

Odmah su počele priče o transferu u Mančester Junajted. Murinjo traži iskusnog štopera i Benatija se uklapa u taj profil igrača. Pogotovo što se se Mančester Junajted i Juventus dovode u vezu sa nekolicinom transfera između dva kluba. Juventus želi da vrati Pogbu, zainteresovan je i za Marsijala, dok je Junajted bacio oko na ola Dibalu i Aleksa Sandra. Moglo bi da dođe do neke trampe u koju bi pored Benatije bili uključeni još neki igrači.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Medi Benatija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara