"Radović u sudaru sa Abiolom Daudom"
"Radović u sudaru sa Abiolom Daudom"

Ilija Radović sortira ponude

Vreme čitanja: 1min | sub. 17.01.15. | 15:39

U jesenjem delu šampionata, Ilija Radović je majstorski komandovao odbranom subotičkog Spartaka, ali je ipak na kraju polusezone zatražio raskid ugovora na sopstvenu štetu. Sada pažljivo vaga ponude koje su mu za sada stigle iz Srbije, mađarske i Slovačke

Radović u sudaru sa Abiolom DaudomIskusni i pouzdani štoper Spartaka iz Subotice, Ilija Radović, raskinuo je na svoju štetu ugovor sa Golubovima i sada je u potrazi za novom sredinom. Nekadašnji prvotimac nikšićke Sutjeske i Čelika, potom Budućnosti, Vojvodine i mađarskog Videotona, pažljivo vaga ponude koje mu u kontinuitetu pristižu.
"U jesenjem delu šampionata, a pogotovo do sedmog kola do kada nismo primili gol, odbrana Spartaka je sjajno funkcionisala. Na žalost, neke druge stvari, vezane za finansijsku stranu poštovanja mog ugovora nisu bile kako treba i posle kraćeg razmišljanja, odlučio sam da zatražim raskid ugovora na sopstvenu štetu", otvara Ilija Radović dušu za  MOZZART Sport.

Stižu li najave gde bi mogao da nastaviš karijeru?
"Za sada je sve na nivou početnog intersovanja pojedinih klubova iz Srbije, Mađarske i Slovačke, tako da još uvek ništa ne znam. Jedino što znam, to je da sam u zrelim igračkim godina, nikad više nisam verovao u sebe i zato ne nameravam da idem nigde samo da bih otišao. Siguran sam, da će pre ili kasnije, da se pojavi klub po mojoj meri. U prednosti sam što sam slobodan igrač i ne zavisim od prelaznog roka".

Izabrane vesti

Gde ti je trenutno baza?
"Živim u Novom Sadu i svakodnevno, uz stručni nadzor, odrađujem individualne treninge. Iz tog razloga, bez obzira u kojem klubu da nastavim karijeru, brzo ću da uđem u takmičarski ritam", konstatovao je Ilija Radović

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaIlija Radović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara