"Branko Ilić"
"Branko Ilić"

Ilić može da igra za Partizan, debituje na Farskim Ostrvima! Dvališvili neizvestan

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.07.14. | 17:20

Crno-beli prijavili slovenačkog reprezentativca za dvomeč sa HB Toršavnom

Branko IlićDileme su otklonjene – Branko Ilić je dobio sertifikat iz Izraela i registrovan je kao prvo pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku. Crno-beli su ekspresno reagovali pošto su, posle nekoliko dana natezanja, dobili neophodnu dokumentaciju od čelnika Hapoela iz Tel Aviva i tokom ponedeljka prijavili slovenačkog reprezentativca za dvomeč sa HB Toršavnom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Trener Marko Nikolić je objasnio zbog čega iskusni defanzivac neće na teren u prvom meču, ali činjenica da je dokumentacija sređena, a on registrovan kao 29. igrač na spisku prosleđenom UEFA, ostavlja prostor da Branko Ilić zaigra u revanšu 22. jula na Farskim Ostrvima i tako debituje za klub iz Humske 1.

Izabrane vesti

U međuvremenu, čelnici Partizana čekaju ishod pregovora sa Vladimerom Dvališvilijem, ali kako pomaka u odnosu na kraj minule sedmice nema u ovom trenutku je neizvesno hoće li se gruzijski napadač preseliti u Srbiju ili će rešenje u napadu crno-beli morati da potraže na drugoj strani.

(FOTO: partizan.rs)

 


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanLiga šampionakvalifikacije za Ligu šampionaBranko Ilić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara