"Ganso u dresu Sao Paula"
"Ganso u dresu Sao Paula"

Ili jesi ili nisi: Ganso konačno stiže u Evropu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.05.14. | 10:02

Napolitanci dobijaju novog miljenika

Ganso u dresu Sao PaulaGodinama se već čeka, a čini se da je ovog leta došao trenutak da Paulo Enrike Ganso stigne u Evropu i potvrdi da je kalibar za kakav ka smatraju u Brazilu. Vezista Sao Paula je, pišu mediji u najvećoj južnoameričkoj zemlji, na pragu Napolija.

Selidba u Seriju A je donekle očekivana pošto su 24-godišnjeg fudbalera dovodili u vezu sa Interom i Milanom pre svih, ali do okončanja posla nije došlo. Sada je, navodno, sve dogovoreno sa upravom Napolitanaca, pošto je klub sa juga Italije uspeo da se probije kroz komplikovanu vlasničku strukturu nad ugovorom igrača.

Izabrane vesti

Naime, tim iz Napulja je pregovarao sa kolegama iz Sao Paula, ali još napornije sa ljudima iz izvesne Sonda grupe, koja je vlasnik 68 odsto Gansovog ugovora.

Upravo su takve papirološke zavrzlame često usporavale dolaske brazilskih fudbalera u Evropu. Ganso se čeka već neko vreme s obzirom na to da se afirmisao u Santosu u kojem je igrao sa Nejmarom. U tom period poredili su ga sa legendarnim Zinedinom Zidanom.

Međutim, u dresu reprezentacije Brazila upisao je svega osam utakmica, a nedavno mu je zamrznut status u Sao Paulu pošto je javno kritikovao trenera.

Vreme je da Ganso pokaže od čega je napravljen. Ili jeste igrač ili nije!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija ASao PauloNapolimeđunarodni fudbalItalijaGansoEvropaBrazil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara