""
""

Ili će se Siti otvoriti ili Negredo ode u Južnu Ameriku...

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.07.13. | 19:00

Predsednik Sevilje Hoze Marija del Nido ne popušta u pregovorima sa Građanima i u pozorava ih da su jako daleko od dovođenja španskog golgetera

Mančester Siti je oklevao i razvlačio celu stvar oko dovođenja Iska i na kraju su ostali kratkih rukava pošto je sjajni ofanzivac završio u Real Madridu. Inače, Isko je bio izričita želja Manuela Pelegrinija, a sada bi isti scenario mogao da im se dogodi sa drugom velikom Pelegrinijevom željom: Alvarom Negredom.

Izabrane vesti

Novi trener Građana žarko želi golgetera Sevilje, ali klub izgleda ne ulaže dovoljno napora u njegovo dovođenje. Iako su iz Engleske u nakeoliko navrata stizale informacije da Negredo sigurno ide u Siti, predsednik Sevilje Hoze Marija del Nido je rekao da je transfer vrlo, vrlo neizvestan.
„Postoji napredak u pregovorima, ali smo i dalje jako, jako daleko od realizacije transfera. Trenutno je Negredo dalje od Sitija nego što je pre par dana bio od Atletika iz Madrida. Sevilja je postavila cenu. Ili će nam ta cena biti plaćena, ili Negredo ostaje ovde još tri godine. Nismo u žurbi, doveli smo pojačanja i nalazimo se u boljoj situaciji nego pre mesec dana. Ekipa krajem nedelje putuje na pripreme u Južnu Ameriku i šanse da Negredo bude u avionu su trenutno tolike kao da je u pitanju trener Emeri ili neki drugi prvotimac. Znači: realne“, rekao je Del Nido, inače pznat kao težak pregovarač. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Alvaro NegredoEngleskaEvropaHoze Marija Del NidoMančester SitiPremijer ligaPrimeraSeviljaŠpanijaTransferi 2013

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara