""
""

Igraš za Barselonu, imaš pet godina ugovora, ponekad si na terenu – pa zašto bi otišao?

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.05.17. | 19:19

Zanimljiva situacija u kojoj se nalazi defanzivac katalonskog velikana Lukas Dinj

Veliki evropski klubovi ne samo da moraju da razmišljaju o sastavljanju idealnih 11 igrača, koji će biti nosioci tima u celoj sezoni, već ozbiljan poduhvat predstavlja i pronalaženje i kvalitetnih rezervnih igrača. U Barseloni su problem drugog izbora na poziciji levog beka pokušali da reše dovođenjem Lukasa Dinja pred početak ove sezone za 16.500.000 evra, a različita su mišljenja da li su Katalonci uspeli u tome.

Izabrane vesti

Određeni španski mediji su počeli da spominju i odlazak mladog francuskog fudbalera, koji je odigrao 16 mečeva u Primeri, iako je letos potpisao petogodišnji ugovor, međutim on nema nameru da menja sredinu.
“Srećan sam u Barseloni, a biću još više ukoliko osvojimo šampionsku titulu. Situacija u kojoj se nalazim mi ne predstavlja problem, jer je za mene tim najvažniji. Želim da nastavim dalje, potpisao sam ugovor na pet godina i nameravam da osvojim veliki broj trofeja ovde”, rekao je Dinj.

Lukas Dinj je ponikao u Lilu, gde je kao veliki talenat 2013. godine prešao u Pari Sen Žermen. Prošle sezone je bio na pozajmici u Romi, koja nije želela da otkupi njegov ugovor, nakon čega se sa konkretnom ponudom pojavila Barselona i ekspresno završila posao.

Francuz je alternativa neprikosnovenom Đordiju Albi, koji ima 28 godina i još uvek igra na zavidnom nivou, iako su mu ove sezone povrede pravile ozbiljne probleme.

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaLukas DinjPrimeraŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara