"Branko Jelić iz vremena u Energiju"
"Branko Jelić iz vremena u Energiju"

Igrajte na… Australijsku A ligu

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.02.15. | 16:05

U odabiru parova za klađenje pomaže vam Branko Jelić

Branko Jelić iz vremena u EnergijuNekada uspešni fudbaler čačanskog Borca, Crvene zvezde, Vojvodine, nemačkog Kotbusa, australijskog Perta i nekoliko kineskih klubova, a sad trener mlađih selekcija u Pertu, Branko Jelić odabrao je tri utakmice 17. kola tamošnjeg šampionata i pomogao našim kladiocima. Krenuo je od duela Adelaida i vodećeg Pert Glorija.
"Definitivno Pert je ekipa kojoj je najmanje prijala pauza u šampionatu koja je bila prouzrokovana Azijskim kupom koji se igrao u Australiji", kaže za MOZZART Sport Jelić i dodaje.
"U nastavku prvenstva od mogućih devet uzeli su samo bod mada su u sva tri okršaja bili domaćini. Sa druge strane igraju protiv Adelaida koji igra promenljivo, ali je jedini tim koji je pobeđivao Pert. Zato tipujem duplu šansu 1X ili dva do tri gola".

Sledeći par je susret petoplasiranog Sidneja i drugoplasiranog Melburna.
"Susret dve potpuno različite ekipe. Sidnej igra disciplinovano i na rezultat, a Viktori voli da se nadigrava i igra vrlo napadački fudbal. Oba tima su pobedila u poslednjem kolu, probati sa dvojkom i golovima, više od tri".

Izabrane vesti

Poslednji par za koji se opredelio Jelić je meč Velingtona i Melburn Sitiija.
"Velington igra sa puno samopuzdanja na domaćem terenu i imaju odličnog trenera, dok Siti stiže na Novi Zeland posle ubedljivog poraza u gradskom derbiju od Viktorija.  Po sastavu Siti mora da bude na znatno boljem položaju od trenutnog. Tip je kec i dva do tri gola", zaključio je prognozu Jelić.

Piše: Đurđe Mečanin.


tagovi

međunarodni fudbalIgrajte naBranko JelićA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara