""
""

Igra prestola: Premijerligaška borba za Evropu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.04.15. | 10:57

Za pet dana počinje peta sezona popularne serije, pa su se ljudi sa Kik TV dosetili kako da naprave fantastičan video-klip

Tirion Lanister, Luj van Gal, Balon Grejdžoj, Arsen Venger, Deneris Targerijen, Eva Karneiro... Da li ste mislili da ćete ikada videti ova imena u istoj rečenici?

Ukoliko gledate Premijer ligu, a veliki ste fan popularne serije Igra prestola, onda je ovo pravo vreme da se pripremite, okupite društvo i zagrejete kaučeve. Za pet dana počinje peta sezona ove serije, a narednog vikenda se nastavlja i engleska bitka za plasman u Ligu šampiona.

Izabrane vesti

Tim povodom, momci sa televizije Klik su se dosetili da naprave video-klip koji će povezati ove dve stvari.

Špica za jednu od najpopularnijih serija današnjice je već postala legendarna, a montažeri sa te televizije su umesto nekih motiva iz izmišljenog sveta ubacili stadione Mančester junajteda, Liverpula i Arsenala. Tobdžije se trenutno nalaze na drugom mestu, Mančester junajted na trećem, a Liverpul na petom. Ove ekipe deli svega devet bodova na tabeli sedam kola pre kraja, pa se očekuje velika borba za direktan izlaz u Ligu šampiona.

Nije jasno zbog čega se Mančester Siti, Totenhem i Sautempton nisu našli na listi. Šteta pa nisu stavili sedam prvoplasiranih ekipa, kako bi napravili paralelu sa sedam kraljevstava, koliko broji imaginarni svet u samoj seriji. U svakom slučaju, čista petica za realizaciju ideje!

(FOTO: Youtube screenshot)


tagovi

Premijer ligaLuj van GalLiverpulEvropaEva KarneiroEngleskaArsenalArsen Venger

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara