""
""

Idealni tim Lige šampiona od 18 igrača: Nema Nejmara! Nema ni Milera! Po šestorica iz Reala i Atletika, niko iz Premijer lige

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.05.16. | 12:50

U izboru UEFA učestvovao i Savo Milošević, kao predstavnik Srbije

Sezona je gotova, vreme je za izbor najboljih. A UEFA je saopštila je idealni tim Lige šampiona za takmičarsku 2015/2016, od 18 igrača, u kojem po šest predstavnika imaju finalisti iz Milana, Real i Atletiko.

Iza madridskih klubova, po broju igrača u idealnoj ekipi, slede Barselona sa tri, Bajern sa dva i PSŽ sa jednim igračem.

Izabrane vesti

Idealni tim Lige šampiona izgleda ovako:
Golmani
: Jan Oblak (Atletiko), Manuel Nojer (Bajern):
Defanzivci: Dijego Godin, Huanfran (Atletik), Tijago Silva (PSŽ), Serhio Ramos, Marselo (Real);
Vezisti: Gabi, Koke (Atletiko), Andres Inijesta (Barselona), Toni Kros, Luka Modrić (Real);
Napadači: Kristijano Ronaldo, Geret Bejl (Real), Robert Levandovski (Bajern), Lionel Mesi, Luis Suarez (Barselona), Antoan Grizman (Atletiko).

Najveće iznenađenje, svakako, predstavlja činjenica da ni među 18 najbolji nema Brazilca Nejmara, zatim Tomasa Milera iz Bajerna, pa na primer Pola Pogbe iz Juventusa ili Zlatana Ibrahimovića iz PSŽ-a, a zanimljivo je da na spisku nema nijednog igrača iz Premijer lige. Kao ni iz Serije A.

U glasanju je učestvovao Tehnički tim UEFA, u kojem su Joan Lupesku, zatim ser Aleks Ferguson, Dejvid Mojes, Žan Pol Briger, Hines Melendez, Mihu Patelainen, Tomas Šaf, Mirčea Lučesku, Peter Rudbek, kao i Savo Milošević u svojstvu predstavnika Srbije.

Da li ste saglasni sa izborom UEFA? Ko bi, po vašem mišljenju, trebalo da bude u idealnom timu. Čekamo vaša mišljenja u komentarima.

(FOTO: Action images)


tagovi

Tomas MilerŠpanijaReal MadridPrimeraPremijer ligaNemackaNejmarLiga šampionaKristijano RonaldoJan OblakIdealan timGeret BejlEvropaBajern MinhenAtletiko MadridAntoan Grizman

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara