"Žoze Murinjo"
"Žoze Murinjo"

NE IDE SAM TAMO GDE GA VOLE: Murinjo vodi i Falkaa!

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.05.13. | 15:00

Gospodin Posebni “traži ljubav“ posle eliminacije iz Lige šampiona, a definitivno će mu Stamford Bridž pružiti sve ono što mu treba

Žoze MurinjoIzgleda da je eliminacijom iz Lige šampiona Žoze Murinjo praktično sebi rezervisao kartu u jednom pravcu za London, pošto se već duže vreme priča o odlasku Gospodina Posebnog iz Madrida i dolaska na “njegov“ Stamford Bridž.

A kako bi cela priča postala realnost, Roman Abramovič planira da “kupi“ Portugalca sa 120 miliona evra, sumom sa kojom bi mogao da raspolaže tokom letnjeg prelaznog roka.

Izabrane vesti

Ali, to nije sve. Murinjo će u avionu za London imati i saputnika iz Madrida – dolazak Radamela Falkaa u redove Čelsija biće nova transfer-bomba prelaznog roka, koji još uvek nije zvanično ni počeo!

Upitan posle eliminacije od Dortmunda da li bi razmislio o ostanku u Madridu, kako bi osvojio Ligu šampiona sa Realom, Portugalac je odgovorio.
“Verovatno ne. Želim da budem tamo gde se ja osećam dobro. Tamo gde me ljudi vole“, a jasno je k'o dan da je Murinjo aludirao na Čelsi i publiku koja s nestrpljenjem očekuje njegov dolazak još od trenutka kada je 2007. godine napustio klub.

Uz Falkaa, Murinjo bi već na samom startu prelaznog roka dobio i dva nova pojačanja – Andrea Šurlea iz Leverkuzena i Maruana Felainija iz Evertona, što bi bila sasvim dobra osnova za ispunjavanje konačnog cilja – povratka trofeja na Stamford Bridža.

Portugalski stručnjak će dolaskom u Čelsi imati platu od 14 miliona evra godišnje, čime bi zadržao mesto najplaćenijeg trenera sveta.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Andre ŠurleČelsiEngleskaEvropaMaruane FelainiPremijer ligaRadamel FalkaoRoman AbramovičŽoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara