"Vedad Ibišević"
"Vedad Ibišević"

Ibišević i Lacio? Vedad kaže može...

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.05.16. | 20:38

Bosanac bi voleo da se preseli na Olimpiko ovog leta...

Vedad Ibišević

Vedad Ibišević je želja uprave Lacija, što ne ostavlja ravnodušnim ni napadača Herte koji bi voleo da se ovaj transfer ostvari tokom leta. 

Izabrane vesti

Reprezentativac Bosne i Hercegovine imao je odličnu sezonu u Berlinu, ali poručuje da bi voleo da se nađe naspram Miralema Pjanića u rimskom derbiju. Zapravo, pitali su ga da li bi voleo da se preseli u Rim gde već nastupaju njegovi jarani iz Bosne: Lulić, Džeko, Pjanić i Zukanović, a Vedad kaže da bi to bilo fantastično.
“To su sve vrhunski fudbaleri i bilo bi lepo igrati u njihovom društvu. Roma i Lacio su klubovi sa velikom reputacijom na međunarodnoj sceni, a u mojoj kući u Bosni, ali i u Nemačkoj, italijanski fudbal se često gleda na televiziji”, istakao je Ibišević.

Iskusni 31-godišnji napadač kaže da ga za Lacio ne vežu lepa sećanja, ali...
“To je ekipa koja igra na top nivou, uostalom kao i Roma. Lično, nemam lepa sećanja kada je Lacio u pitanju jer su izbacili Štutgart dok sam nastupao za Švabe u Ligi Evrope. Ali, voleo bih da se oprobam na Olimpiku sledeće sezone, bilo bi to fenomenalno iskustvo”, zaključio je Ibišević.

(FOTO: Action Images)  


tagovi

Vedad IbiševićTransferiletnji prelazni rok 2016LacioItalija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara