"Vili Sanjol"
"Vili Sanjol"

I Vili Sanjol opleo po Džoiju Bartonu: Da, on je glup

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.07.14. | 11:41

Trener Bordoa izneo prilično zanimljivo viđenje odnosa trenera i sportskih novinara

Vili SanjolOvo nije najbolja nedelja za Džoija Bartona, prvo mu je bivši saigrač Josi Benajun rekao da je glup preko Tvitera, a sada je i Vili Sanjol otkrio da on deli mišljenje izraelskog fudbalera.

Trener Bordoa se u intervuju sa francuskim listom osvrnuo na Bartonovo kritikovanje Izraela u vezi sa ofanzivom u Gazi, tokom kojeg je fudbaler često generalizovao.
„I ja bih mogao da generalizujem i da kažem da su svi engleski fudbaleri glupi, iako nisu. Ali Barton, da, on je glup. Nikada nije osvojio ništa, njegova karijera je puna problema. To što drugima daje lekcije je neumesno“, rekao je Sanjol.

Izabrane vesti

Francuz se osvrnuo i na često komplikovan odnos trenera i sportskih novinara.
„Za mene novinar nema tehničku kompetentost kada se govori o fudbalu i trener ne zna ništa o novinarstvu. Uprkos tome, jedni će kritikovati druge zbog stvari koje su videli na terenu, odnosno pročitali u novinarima. Ja često pričam sa mojim prijateljima novinarima. Oni kažu ’gledamo utakmice 20 godina, kompetentni smo’, ali ja gledam filmove 20 godine, ali i dalje mislim da nisam u poziciji da kritikujem filmska dela“, izjavio je bivši reprezentativac Francuske.

(FOTO: Action images)


tagovi

Vili SanjolPremijer ligaLiga 1Kvins Park RendžersFrancuskaEvropaEngleskaDžoi BartonBordo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara