""
""

I treći klub iz Italije pita za Đuričića

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.07.16. | 09:27

Ali ovoga puta u pitanju je alternativna opcija

Benfika po svaku cenu hoće da proda Filipa Đuričića! Do sada se pominjalo nekoliko zainteresovanih klubova, od Italijana Torino i Fjorentina, a sada je tu i treći - Sampdorija. 

Mediji na Apeninima navode da je srpski internacionalac želja kluba iz Đenove, ali samo kao alternativa za mladog vezistu Anderlehta Denisa Preta, koga uopšte neće biti lako dovesti i sa kojim su pregovori negde zapeli.

Izabrane vesti

Transfer ekspert Đanluka di Marcio navodi da je želja Sampdorije i Bruno Fernandes iz Udinezea, ali pošto Zebre ne žele da spuste cenu ispod 10.000.000 evra, od tog posla najverovatnije neće biti ništa. Po svoj prilici jedina konkurencija Đuričiću, dakle, ostaje Pret...

Povremeni srpski reprezentativac ima ugovor sa portugalskim velikanim do 2018. godine. Čelnici kluba veruju da je ovo leto pravo vreme za prodaju jer bi do narednog, kako se bliži istek ugovora, cena igrača išla samo nadole. Takođe, Benfika ne može da garantuje minutažu Đuričiću, a sedenje na klupi dodatno bi oborilo njegovu vrednost.

Da podsetimo, kada je Đuričić dolazio na Luž iz Herenvena 2013. godine transfer je iznosio 8.000.000 evra. Benfika pokušava da izvuče taj novac, ali za sada joj baš i ne ide najbolje...   

(foto: Action Images)


tagovi

Serija ASampdorijaPrimeiraItalijaFilip ĐuričićEvropaDenis PretBenfika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara