Na ceni: Slaviša Jokanović
Na ceni: Slaviša Jokanović

I napadač Plavaca se izjasnio: Hoću Jokanovića u Čelsiju

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.06.18. | 08:25

Španski internacionalac Pedro Rodrigez poručio da mu se sviđa ideja da menadžer Fulama zameni Antonija Kontea na Stamford Bridžu

Već nekoliko nedelja, od završetka baraža za Premijer ligu, šuška se da će Slaviša Jokanović preuzeti Čelsi umesto Antonija Kontea. Engleski mediji izvestili su protekle sedmice da je Srbin čak bio na Stamford Bridžu na razgovoru za posao, a sinoć je dobio i glas više iz samog kluba.  

Prvotimac Plavaca Pedro Rodrigez izjavio je u nintervjuu za španski radio Kadena ser da mu se sviđa ideja da Jokanović bude novi trener ovog tima umesto Antonija Kontea kojem su dani odbrojani. Španski internacionalac trenutno je na odmoru u domovini, a nakon komentara o Đulenu Lopetegiju koji ga nije uvrstio na spisak putnika na Mundijal i očekivanjima od Španije na predstojećem prvenstvu sveta u Rusiji, dotakao se i aktuelne situacije u svom klubu.

Izabrane vesti

Katalonski Sport prenosi da je Pedro izjavio kako je srećan u Engleskoj i da će bez obzira da li bude na klupi ili na terenu ostati na Stamford Bridžu i boriti se za mesto u prvom timu. Tokom tri sezone od dolaska u London, fudbaler sa Kanarskih ostrva je osvojio Premijer ligu i FA kupa, a posebno ga zanima da li će Slaviša Jokanović na kraju preuzeti Čelsi kako se najavljuje.

Pedro pozitivno gleda na takav mogući ishod i ponavlja da je posao koji je Srbin napravio sa Fulamom ove sezone i plasman u Premijer ligu dovoljna preporuka za tako važnu funkciju.

Sport podseća i da je Jokanović igrao dve sezone na Stamford Bridžu, da poznaje u dušu Plavce i da mu je to glavna prednost u odnosu na konkurente da dobije na kraju posao na klupi nekadašnjeg šampiona Evrope. Bila bi to kruna dosadašnje karijere i veliko priznanje za rođenog Novosađanina.

Foto: Action Images


tagovi

Slaviša JokanovićPedro Rodrigez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara