""
""

I Francuzi stali u red za Ričmonda Boaćija!

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.12.17. | 15:52

Anderleht, s druge strane, stavio moguće pregovore na čekanje

Bio je u prilici da golom u poslednjim trenucima stavi trešnjicu na tortu Zvezdinog evropskog proleća, ali Ričmondu Boaćiju nije se dalo da prekine golgeterski post u Ligi Evrope. Bilo kako, to ga nije sprečilo da bude konstantna pretnja i opterećenja na leđima poslednje linije Kelna, sa kojom je stalno bio u fizičkom obračunu. 

Izabrane vesti

Baš zato se ime Ričmodna Boaćija provlači po rokovnicima skaut službi širom planete. Zato je veliki broj emisara bio na stadionu Rajko Mitić prethodne večeri. Nedavno smo ekskluzivno objavili da će ljudi iz Vest Bromvič Albiona posmatrati Boaćija protiv Kelna i da sprema 8.000.000 evra, a prethodnih dana i sedmica u vezu sa napadačem iz Gane dovodili su se i Everton, Anderleht, Kristal Palas, Šalke, Menhengladbah, Šangaj i mnogi drugi klubovi. A, prema informacijama sa zapada Evrope i francuski klubovi stali su u red za Ričmonda Boaćija

Naime, za usluge najboljeg Zvezdinog strelca u ovoj kalendarskoj godini zainteresovani su - Marselj i Ren! Klub sa krajnjeg severozapada Francuske čak je i najavio mogućnost dolaska u ložu najvećeg srpskog stadiona. Bilo je pojedinih nagoveštaja da bi na istom mestu mogao da se nađe i sportski direktor nekadašnjeg evropskog šampiona Andoni Zubizareta, ali nije poznato da li je čuveni golman na kraju i došao. 

Ono što jeste poznato jeste da je legenda OFK Beograda i Marselja, sada Olimpikov skaut Josip Skoblar pogledao Zvezdin nedavni meč protiv Rada prošlog meseca, kada su crveno-beli slavili rezultatom 6:1. Boaći je tada bio četvorostruki strelac, čime je ušao u retko društvo onih koji su u dresu srpskog vicešampiona upisali poker golova.

U međuvremenu, iz Belgije stižu informacije da je trener Anderlehta Hejn Vanhazebruk odlučio da stavi pokušaj dovođenja Ričmonda Boaćija na čekanje, pošto želi da Lukašu Teodorčiku pruži novu šansu da se dokaže i popravi utisak. 

Podsetimo, u Crvenoj zvezdi su procenili da je Boaćijeva minimalna cena 6.000.000 evra.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

AnderlehtAndoni ZubizaretaBelgijaFK Crvena zvezdaEvropaFrancuskaJosip SkoblarLiga 1MarseljŽupiler Pro ligaRenSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara