""
""

Humels ostao bez teksta zbog klinca koji je „izvozao“ odbranu Dortmunda u Norveškoj (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.08.15. | 09:45

Rafik Zehnini je ime koje će evropska fudbalska javnost zapamtiti u narednim godinama

Fudbaleri Dortmunda herojski su preživeli gromovske udare Oda u Norveškoj! Posle neverovatne, vanserijske igre domaćeg sastava i rezultata 3:0 u prvih 22 minuta učenici Tomasa Tuhela uspeli su da na krilima razigranih Pjer Emerika Obamejana i Šinjija Kagave izrežiraju spektakularni povratak iz „mrtvih“ i atomskim fudbalom na kraju dođu do pobede od 4:3.

Izabrane vesti

Neposredno posle utakmice kapiten Milionera Mats Humels imao je samo reči hvale za ogromnu borbenost i želju koju je kompletna ekipa prikazala u Norveškoj, ali nije mogao i da ne istakne koliko je rival bio motivisan i željan pobede. Međutim, Humelsu je posebnu pažnju privukao golobradi krilni napadač Oda, Rafik Zehnini, koji je odbrambenoj liniji Dortmunda radio šta je poželeo. 

Mladi reprezentativac Norveške „izvozao“ je igrače nemačkog giganta u nekoliko navrata, a jedan od najzapaženijih poteza na utakmici viđen je već u 13. sekundi, kada je lukavim potezom iz igre izbacio Gonzala Kastra, a potom uputio idealan centaršut posle kojeg je Jone Samuelsen zatresao mrežu Romana Vajdenfelera

Ono što Humels nije znao ni u trenutku kada je hvalio Zehninija jeste da jedan od najboljih igrača Oda ima tek 17 godina.
"Šta?! Mali ima 17 godina? Ma dajte, nemojte me zaj......i", bio je Humelsov komentar pre nego što je nastavio svoj put ka autobusu.

Neka fudbalska Evropa zapamti ovo ime - Rafik Zehnini.

(FOTO: Printscreen Via Youtube)


tagovi

Rafik ZehniniOd GrenlandNorveškaNemackaMats HumelsLiga EvropeEvropaBorusija Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara