""
""

Humanitarni tiket u podne: Švaba je fudbalski rekreativac, ali je profesionalac u sastavljanju tiketa

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.10.16. | 12:00

Eventualni dobitak srpski glumac usmeriće za Dom za decu i omladinu ometenu u mentalnom razvoju u Sremčici

Švabu iz čuvenog filma Srđana Dragojevića „Rane“, poziv MOZZART Sporta zatekao je na druženju posle fudbalske utakmice koju je kao veteran igrao za FK Dunav iz Velikog sela. Radostan zbog pobede od 2:1, ali ne samo zbog toga, Milan Marić odmah se odazvao pozzivu kompanije MOZZART da učestvuje u našoj humanitarnoj akciji u kojoj je dosad prikupljeno tačno 1.491.250 dinara. Taj novac je doniran raznim humanitarnim organizacijama kojima je pomoć preko potrebna.

Izabrane vesti

Evo kako je dobrotvorni listić sastavio Švaba koji s prijateljima iz kluba malog fudbala Tref često putuje po Srbiji.

Prva utakmica na tiketu je iz ruske lige, Krila Sovjetov - Arsenal Tula. Derbi začelja. Domaći imaju dve pobede, po jednu u prvenstvu i kupu, ali i dva poraza i remi. Tula pored dva poraza iz poslednjih pet mečeva ima i tri remija. Ova dva kluba se dosad nisu sastajala.
„MOZZART kombinazzije su prava stvar, igram 1X&2+“, kaže na početku tipovanja za MOZZART Sport Milan Marić.

Pobednik Velikog brata iz 2010. godine kao drugi par odabrao je utakmicu Štutgart - Minhen 1860. Domaćin je bliži vrhu tabele, a gosti su pri dnu lestvice. U poslednjih pet utakmica Štutgart ima skor 3-1-1, sa zavidnom gol-razlikom. Minhen ima četiri poraza i samo jedan remi. Na njegovim mečevima uglavnom je dolazilo više golova. Međusobni skor na strani Štutgarta 8-9-5.
„Igraću kombinazziju 1X&3+.“

Milan, koji je neretko gost MOZZARTOVIH uplatno-isplatnih mesta, kao treći duel odabrao je meč Barton - Birmingem. Domaćin je bliži donjem delu tabele Čempionšipa, a gosti su bliži vrhu. Barton ima ukupan učinak 3-5-4, Birmingem 5-5-2. Jedinu međusobnu utakmicu dobili su domaći sa 2:0.
„Sad ću da odigram na golove, gg&3+.“

Glumac koji se proslavio ulogama u filmovima i serijama „Rane“, „Mi nismo anđeli 2“, „Vratiće se rode“, „Parada“… kao poslednji par izabrao je utakmicu iz lige Francuske, Monako - Monpelje. Kneževi su treći sa skorom 6-1-2, Monpelje je petnaesti, učinak 2-4-3. Monako je u poslednjoj prvenstvenoj utakmici doživeo neprijatan poraz od Tuluza, a Kaen je izvukao deblji kraj u duelu sa Monpeljeom. U međusobnim susretima Monako je bio više nego ubedljiv 21 pobeda, devet remija i samo jedan poraz. I poslednja dva duela pripala su Monaku koji će biti oslabljen izostankom dvojice prvotimaca.
„Da zaključim sa MOZZART kombinazzijom 1X&3+“, rekao je Milan Marić koji će eventualni dobitak usmeriti za Dom za decu i omladinu ometenu u mentalnom razvoju u Sremčici.

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket, i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

međunarodni fudbalklađenjebettingbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara