""
""

Humanitarni tiket u podne: Ratomir Dujković tipuje za Tiršovu

Vreme čitanja: 3min | ned. 12.02.17. | 10:00

Iskusni trener na devet konačnih ishoda napravio kvotu preko 1.000 i cilja dobitak od preko 10.000.000 dinara

Današnji gost MOZZARTOVE dobrotvorne akcije „Humanitarni tiket u podne“ je nekadašnji golman i sadašnji fudbalski trener Ratomir Dujković. Bivši čuvar mreže Crvene zvezde iz sjajne generacije koja je stigla do polufinala Kupa evropskih šampiona pokušaće da uveća dosad prikupljenu sumu novca koju je MOZZART donirao u dobrotvorne svrhe, skoro tri miliona dinara.

Izabrane vesti

Prva utakmica na humanitarnom tiketu našeg gosta je BARNLI - ČELSI. Plavci su lideri Premijer lige, sigurno je da će i u narednom meču tražiti pobedu kojom bi potvrdili bodovnu prednost u odnosu na drugoplasirani Totenhem.U prethodnih pet međusobnih okršaja Čelsi je ostvario četiri pobede uz jedan remi.
„Uprkos mogućem izostanku Edena Azara zbog povrede, verujem u pobedu Čelsija i zbog toga igram dvojku“, kaže za MOZZART Sport Ratomir Dujković.

I naredni meč nam dolazi iz najelitnijeg engleskog fudbalskog takmičenja, SVONSI - LESTER. Ovo je utakmica od velike važnosti za obe ekipe. Pobednik bi se trijumfom odlepio od donjeg doma lige i smanjio mogućnost ispadanja u Čempionšip.Timovi imaju po 21 bod, dok im je za petama Hal sa 20 koji je u opasnoj zoni. Od aktuelnih prvaka se očekuje da se vrate u staru formu.
„Imam osećaj da će i ovde doći dvojka.“

Dujković, koji je sa Zvezdom osvojio četiri prvenstva i tri kupa, kao sledeći meč odabrao je duel francuske lige, REN - NICA. Gostu je potrebna pobeda kako bi ostao u konkurenciji za osvajanje šampionata. Sa druge strane Ren ima prednost domaćeg terena i nalazi se u gornjem delu tabele. Domaćin je na prethodne četiri utakmice u prvenstvu remizirao.
„Utakmica će biti tvrda i očekujem nerešen ishod, dakle iks.“

Bivši reprezentativac odigrao je još jednu utakmicu iz francuske lige, SENT ETJEN - LORIJAN. Domaćin je petoplasirana ekipa Lige 1, nasuprot ovome, Lorijan zauzima poslednje mesto na tabeli. Domaćin je poražen u prethodnom kolu od Nice i sigurno je da će želeti da se vrate na pobednički kolosek.
„Odigraću keca.“

Član stručnog štaba crveno-belih iz 1991. godine kad je pokorena Evropa došao je do susreta NANT - MARSELJ. U prvom ovosezonskom okršaju ova dva rivala, sva tri boda je odneo Olimpik. Gost će na meču biti oslabljen za četiri igrača, među kojima je i Patris Evra.
„Mislim da će ipak doći dvojka.“

Sada, po izboru bivšeg selektora Venecuele i Mjanmara, dolazimo do utakmica španske lige. Prva u nizu je VILJAREAL - MALAGA. Pre svega, tim Viljareala je kvalitetniji, a i domaćini su. Malaga je u poslednjih pet prvenstvenih utakmica morala da se zadovolji samo bodom.
„Nema sumnje, čist kec.“

Nekadašnji selektor Ruande, ali i Gane, koju je odveo na Mundijal i sitgao do osmine finala 2006, odabrao je i  utakmicu LEGANJES - HIHON. I jedna i druga ekipa se nalaze pri dnu tabele. Oba tima su doživela poraze u prethodna dva meča i ne igraju na zavidnom nivou.
„Dolazi iks.“

Bivši selektor mlade reprezentacije Srbije odabrao je možda i najzanimljiviji par humanitarnog tiketa LAS PALMAS - SEVILJA. U sudaru tima s Kanarskih ostrva i Sevilje očekuje se velika borba. Las Palmas ima tri sedmice, po sedam pobeda, remija i poraza, a Sevilja je treća odmah iza Reala i Barselone. Dueli dva tima najčešće su završavani podelom plena.
„Verujem u Sevilju i igram dvojku.“

Ratomir Dujković je kao poslednji par na dobrotvornom tiketu odabrao meč ATLETIKO MADRID - SELTA. Madriđani su četvrti, u poslednje vreme imaju većinu nerešenih utakmica i poraz od Barselone. Jorgandžije su sedamnaest puta pobeđđivali tim iz Viga.
„Humanitarni tiket ću zaključiti s kecom“, završio je dobrotvorno tipovanje Ratomir Dujković koji će eventualni dobitak usmeriti za Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj.

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

humanitarni tiketRatomir Dujković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara