Humanitarni tiket u podne: Nenad Filipović tipuje za ugroženu porodicu Jovanović iz Opaljenika kraj Ivanjice

Vreme čitanja: 4min | pet. 21.08.20. | 11:06

Golman TSC-a nada se trijumfu Intera

Današnjeg MOZZARTOVOG plemenitog kladioca pogodila je tužna priča porodice Jovanović iz mesta Opaljenik kraj Ivanjice. Troje dece živi bez osnovnih uslova za normalno odrastanje. Da tragedija bude veća nedavno su ostali bez majke koja je podlegla povredama nastalim nesrećnim padom. Sada o njima brine jedino otac Momčilo.

I naš gost Nenad Filipović apeluje na sve ljude, koji su u mogućnosti, da pomognu Danijeli, Davidu i Milošu malim donacijama na račun: 200 – 32121301019115 – 09, Udruženje građana za naprednije selo Brezova. Golman TSC – a je potencijalni dobitak, iz današnjeg humanitarnog tiketa, usmerio upravo za porodicu Jovanović iz Opaljenika.

Izabrane vesti

Ozbiljnu karijeru srpski golman započeo je u zrenjaninskom Banatu, a dobrotvorno tipovanje započinje iz Mađarske, MEZEKEVEŠD – ZALAEGERŠEG. U prvom kolu domaći su poraženi dok su gosti odigrali nerešeno 3:3. Zalaegeršeg ima samo dva neuspeha na poslednjih deset utakmica, a sa 2:1 dobio je poslednji međusobni okršaj. Istorijski posmatrano skor je 3:2:2, uz najubedljiviju pobedu gostujućeg sastava od 4:0.

“Dupla šansa iks, dva”, smatra naš gost jer je deo karijere proveo u Mađarskoj braneći za Videoton i MTK.

Usmeravamo se na turbulentnu Belorusiju, MINSK ISLOČ – SOLIGORSK. Gosti su lideri i imaju 11 bodova više od rivala. Ipak, Minsk je dobio tri poslednja meča dok je gost u seriji od 17 utakmica bez poraza. Međusobni odnos glasi 1:1:9.

“Čista jedinica”.

Od 2010. godine Užičanin je ponovo u Srbiji pa čuva mreže Rada, Teleoptika, Radničkog, Mačve…Nas sada vodi u susedstvo, ISTRA 1961 – DINAMO ZAGREB. Modri su dobili rivala sa 6:0, a imaju bolji međusobni skor, 3:11:37. Poslednji duel dva tima okončan je bez golova. Dinamo na poslednje četiri utakmice nije primio gold ok je Hajduk savladao Istru.

“Iz dvojke u dvojku”.

Nenad Filipović leta 2018. godine stiže u TSC i učestvuje u velikim uspesima ekipe, a sada nas dovodi do utakmice dana SEVILJA – INTER. Jedini okršaj dva rivala okončan je bez golova. U Kelnu, bez publike, ekipe se bore za pobednika Lige Evrope. Sevilja je od 2013. godine tri puta slavila u ovom takmičenju. Pozitivan niz Španaca traje na 20 mečeva, a Interov na 11. Sevilja je slavila nad Junajtedom sa 2:1 dok je Inter “petardom” isprašio Šahtjor. Naš plemeniti kladilac više veruje u klub iz Milana.

“Dvojka”. 

GROTA – BREIDABLIK je poslednji meč na tiketu. Gosti imaju 11 bodova više od rivala. Ostvarili su poslednja tri trijumfa dok je domaći klub odigrao 1:1. Sva tri međusobna okršaja gosti su rešili u svoju korist sa po 3:0.

“Dolazi dvojka”, konstatuje naš gost koga upoznajemo sa MOZZARTOVIM društveno odgovornim poslovanjem i “Humanitarnim tiketom u podne”.

Kompanija je kroz “Humanitarni tiket u podne” donirala 15.889.689 dinara. Fudbaler Mirko Milikić postao je 55. plemeniti kladilac sa dobitkom od preko 100.000 dinara. Komentator i voditelj Smiljan Banjac je poslednji, 211. plemeniti dobitnik

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 83. košarkaška terena. U 2019. godini u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića otvoreno je igralište u Beogradu, a u Kruševcu otvoren je obnovljeni teren za fudbal, košarku i rukomet. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000, 00 i penzionerima, 100.000 evra, a poslednja akcija je donacija svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike.

 Naš 843. poznati gost, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za fantastičnih 823.600, 00 dinara. Ivica je potencijalni dobitak usmerio ka Udruženju roditelja mališana obolelih od malignih bolesti ZVONČICA.

Podsećamo na MOZZARTOVE plemenite kladioce, u “Humanitarnom tiketu u podne”, sa iznosima od preko 100.000 dinara. Među 55 dobitnika su Emir Kusturica, Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac i Mirko Milikić.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran i za Udruženje roditelja i prijatelja dece sa poteškoćama u razvoju “Vedar osmeh”, Bileća. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

Nenad Filipovićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara