Humanitarni tiket u podne: Milica Milisavljević Dugalić tipuje za Specijalnu školu „Kosovski božur“

Vreme čitanja: 5min | uto. 12.01.21. | 11:42

Etno pevačica impozantne muzičke karijere očekuje pobede Milana, Leverkuzena i Atletko Madrida

Plemenitost bez granica u MOZZART izazovu širokog kladilačkog srca ovog podneva podržala je pevačica etno i džez muzike Milica Milisavljević Dugalić. U igru je krenula s velikim entuzijazmom uz reči:”Neka igra donese dobitak opozitan naslovu mog albuma “Nečujna zvona” u obradi i aranžmanu Neše Galije… Neka se čuje i oseti koliko pozitivne energije želim da pošaljem ovim tipovanjem”.

I baš je tako, a ako ne znate Milica je poznata kao veliki borac i humanista. Muzička scena je prepoznaje po kombinovanju muzičkih pravca, na šta bi za puno razumevanje karijere naše današnje gošće trebalo dodati da se u životu nije odvajala od novinarskog poziva koji je savesno i profesionalno obavljala celog radnog veka.

Izabrane vesti

U tom smislu, odmah konstatujemo da je Milica Milisavljević Dugalić hrabro odgovorila MOZZART kladilačkom izazovu, dajući nam u za zadatak praćenje tipova, nadamo se do prolaska ukupne kvote 12,40. Milica je odlučila da kompanijski podržan ulog od 10.000 dinara pokuša da pretoči u novac kojim će pomoći rad Specijalne škole „Kosovosovski božur“ iz rodne Kosovske Mitrovice.

Šaljemo joj svu podršku, nadamo se da će uspeti, a na početku je pitamo da li će nas uskoro obradovati novim tonovima na nosaču zvuka:“Nadam se pre svega da ću makar skromnim angažovanjem u vašoj akciji bar deci iz ove mitrovačke ustanove ulepšati dane. Nadam se da će i ova korona kriza u dogledno vreme otići daleko od nas kako bi nam svima bilo bolje. Naravno kada sve ovo prođe, očekujte i neke nove aranžmane izvornih numera u mom izvođenju. Naime, pre početka pandemije započela sam rad na novim pesmama koji nameravam da nastavim čim se za to steknu uslovi“.

Pa da krenemo uz susret MILAN – TORINO. Osmina je finala, a kao da treba da gledamo reprizu utakmice Serije A, odigrane u subotu koju je Milan dobio sa 2:0. Milan je tu pokazao bolju igru, ali ne i dominaciju, pa statistika kaže das u oba tima imala po četiri šuta u okvir gola. Kako bilo, od Milana se svakako u fudbalskom smislu više očekuje, što znači da su Ibrahimović i drugovi u ovom slučaju svakako bolji u svakako fudbalskoj proceni mogućnosti para.

„Verujem u pobedu Milana“, rekla je Milica koja je između ostalog poznata po humanitarnim aktivnostima, kao i muzici koja čuva tradicionalne vrednosti Kosova i Metohije, ali i drugih varijeteta muzičkog nasleđa Balkana, naročito melosa etnološkog prostora stare Srbje.

Prelazimo na meč LEVERKUZEN – AJNTRAHT F. Drugog dana ovog meseca, Ajntraht je dobio Aspirindžije sa 2:1. U Kupu Nemačke, Leverkuzen bi trebalo da se sveti, ali mu to ni najmanje neće biti lako zbog serije od dva poraza na koja se nadovezao remi sa Verderom. Samopouzdanje je dakle po sredi, pa Ajntraht iz potaje može da vreba grešku domaćina. Inače, interesantno je da je u poslednjih šest navrata na ovaj par dolazio kec, ali i minimum 3+, ma ko da je igrao u svojstvu domaćina. 

„Red je da pobedi Bajer“, poručila je Milica Milisavljević Dugalić koja decenijama opstaje na muzičkoj sceni na kojoj se iz dana u dan pojavljuju novotarije na koje naša gošća odgovara tradicionalnim akordima koji dočekuju, a verovatno i put kolektivnog zaborava ispraćaju mnoge instant aranžmane koji ostaju slušani žargonski rečeno samo jedno leto.

Sledi utakmica BARNLI – MAN. JUN. Ole Gunar Solskjer sigurno ne ide na noge Barnliju tek onako. Tri boda za Crvene đavole su potreban bagaž zbog trke za čeonu pozidiju sa Liverpulom, ali i zbog bega od Lestera koji za njima zaostaje samo za bod. Inače, Barnli je prošli put u januaru prošle godine savladao Mančester junajted sa 0:2, pa eto još jednog u nizu razloga zbog kog bi ova utakica za goste mogla biti ultimativno izazovna.

„Kombinujem 2&3+“, tipuje gospođa Dugalić, nadajući se da će baš ona doprineti upisu novog plusa u anale MOZZART rubrike plemenitosti koja je do današnjeg, 1.677. izdana na brojne adrese prosledila ravno 17.994.794 dinara.

Milica Milisavljević Dugalić tiket zatvara utakmicom ATL. MADRID – SEVILJA. Atletiko je sebi dozvolio poraz od Real Madrida, što je jedina mrlja na učinku ove ekipe od početka sezone. Jaka je Sevilja, ali će se teško nositi sa domaćinom koji je do sada primio tek šest golova, a postigao 29. Kako bilo, ovaj par je zanimljiv po četvorostrukoj X međusobnoj istoriji, na koju dodajemo sedam mečeva koje su odigrali uz GG ishod.

“Za kraj od mene jedna jedinica, uz čistu desetku za kompaniju MOZZART i njene humanitarne akcije širom zemlje. Pratila sam vaše delovanje u doba pandemije, pa moram da konstatujem da sam zaista prijatno iznenađena svim akcijama kojima ste podržavali zdravstveni sistem, ustanove i pojedince u doba nezapamćene svetske zdravstvene krize”, rekla nam je Milica kojoj se zahvaljujemo na podršci u sveri društveno odgovornog rada.

O karijeri gospođe Milisavljević Dugalić nadalje nećemo puno pričati, jer stvaralaštvo naše današnje gošće koja savremenim aranžmanima dokazuje da etno muzika dobija nove dimenzije svakako je i više nego poznato poklonicima balkanskih nota. Umesto toga, a kako bi izbegli izostavljanje ma koje nagrade iz njene vitrine usudićemo se da prokomentarišemo igračku hrabrost, rekli bi dovitljivost kojom se poslužila. Naime, njen suprug čest je gost jednog od MOZZART uplatnih mesta na Voždovcu, gde sa drugarima uz kaficu komentariše najuzbudljivije utakmice iz naše dnevne igračke ponude. Dakle, gospodin Radule Dugalić zna i ume da se snađe u MOZZART svetu, na šta se oslonila naša današnja gošća.

Za kraj, a po starom običaju najjače rubrike plemeniih tipovanja na ovim prostorima Milica Milisavljević Dugalić, odabrala je i adresu s one strane Drine na koju će posredstvom zasebnog listića otići njen potencijalni dobitak.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Milica Milisavljević Dugalić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Centra “Zaštiti me”. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 12,40, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Milica Milisavljević Dugalićbet analizasportsko klađenjehumanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara