Humanitarni tiket u podne: Igor Grkajac tipuje za lečenje Une Bihorac

Vreme čitanja: 5min | uto. 27.08.19. | 12:00

Zebra sluti neizvesnost, odnosno X na Marakani u prvih 45 minuta

Zebra sa Morave, Igor Grkajac inače pulen Vladimira Stanisavljevića, zapravo momak koji je u drugom kolu Srpske lige grupa Zapad slavio drugu uzastopnu pobedu Borca 1926 u šampionatu danas tipuje u MOZZARTOVOM “Humanitarnom tiketu u podne”. Želja mu da pomogne lečenje male Une Bihorac, sumom od 98.300 dinara, koliko zbog stalne kompanijske uplate od 10.000 dinara vredi prolaznost njegovog listića.

Na početku konstatujmo da je njegov listić zaista silno povukao napred očekivani X u prvom poluvremenu na Marakani. Pričaćemo o tome još, uz želju da se Igoru igra isplati kako bi dodatno uvećali naš dosadašnji skor od  13.274.290 MOZZART dinara.

Izabrane vesti

Krećemo od MONPELJEA i OLIMPIK LIONA. Idealna prva dva kola su iza Liona. Sve u svemu pobede nad Monakom i Anžeom uz ukupnu gol razliku od 9:0, razlog su više za strah u Monpeljeu koji do sada ima poraz i X protiv Bordoa. Inače, Lion je večerašnjeg rivala poslednji put dobio sa 3:2, što je zaista visok rezultat koji je nastavio kladilački najisplativiju GG igru na mečevima ovoga para koja završava posao još od decembra 2017. godine.

„Dupla šansa, odnosno X”, rekao nam je Grkajac, inače Kraljevčanin sa pozamašnim fudbalskim stažom počev od Sloge, preko Obilića, Metalca, Mladosti, Novog Pazara, Smedereva i sve tako do Malte gde je igrao 2016/17 u ekipi Viktorije.

A sada meč VOTFORD – KOVENTRI. Domaći Votford istina ima jako loš start u premijerligaškim vodama, ali je i uprkos tri vezana poraza protiv Brajtona, Evertona i Vest Hema prejak za jednog trećeligaša. Koventriju ide dobro, ali to nije uputno preterano uzimati u obzir s obzirom na kvalitet rivala s kojima deli megdane. Istina, ovaj par prati jedna zanimljivost. Naime, Votfordu je teško išlo s ovim rivalom u Čempionšipu, a pošto je reč o daljoj istoriji, zaključenoj još 2014. godine prijateljskom dvojkom na Koventri, deluje da će se u EFL kupu stvari značajno promeniti.

„Igram jedinicu na Votford“, poručuje fudbaler koji svu svoju energiju zalaže na talon Borca koji takođe ulaže ogromne napore u društveno odgovornoj politici vođenja kluba koji je do sada pomagao brojne akcije lečenja i svakog drugog vida pomoći ugroženim Čačanima.

Sledi meč KRU - ASTON VILA. O ovom meču nema potrebe trošiti reči. Jednostavno Kru je niželigaš, pa Aston Vila očekuje lagan posao, možda i sa nešto više postignutih golova. Posle pobede nad Evertonom, navijači gostujućeg kluba to s pravom očekuju i to kao neki vid satisfakcije za poraze u prva dva kola Premijer lige.

„Igram dvojku na Aston Vilu“.

Za kraj, sledi ono udarno, odnosno kvalifikacije za Ligu šampiona. Počnimo od CRVENE ZVEZDE i JANG BOJSA. Zvezda u evropskim kvalifikacijama na svom bunjištu nije poražena već četriri godine, a Vladan Milojević nikada nije ispao iz ove trke. Odličan skor Crvene zvezde, koja posle aktivnih 2:2 u gostima dočekuje Jang Bojse koji imaju samo jednu pobedu na proteklih 20 gostovanja u Evropi. To daje izgledne šanse našem timu da rotacijama u postavi iznenade Švajcarce koji će sada morati u oči da pogledaju i Milana Pavkova koji će moći da pomogne drugovima da ostvare visoki cilj.

„Smatram da će prvo poluvreme biti nerešeno“, jasan je naš gost što samo po sebi na ovoj igri nosi sjajnu kvotu 2,10.

Zatim otvaramo anale meča ROZENBORG – DINAMO ZAGREB. Penal na samom startu prvog duela u Zagrebu pogubno je delovao na Norvežane. Usledio je još jedan gol krajem prvog poluvremena za konačnih 2:0. Rozenborg važi za ekipu koja igra dobro pred svojom publikom, s druge strane Dinamo je odličan na gostovanjima gde redovno postiže golove. Očekuje nas neizvesna borba od samog starta i ovde je sve moguće.

“Dupla šansa, odnosno 1X”, oprezan je fudbaler Borca 1926 iz Čačka.

Na kraju, pratimo utakmicu KRASNODAR – OLIMPIJAKOS. Krasnodar skoro da nije imao nikakvu kontrolu u prvom meču čemu svedoče dva šuta na gol tokom čitavih devedeset minuta. Olimpijakos ih je imao osam, a četiri su pogodila metu i dovoljna su za revanš bez pritiska. Grci će sada očekivano morati da se brane i naravno čekaće svaku povoljnu priliku za kontranapad. Pred Rusima je skoro nemoguća misija.

“Ponovo 1X”.

I to bi bilo sve, uz šta napominjemo da je devojčica kojoj danas želimo da pomognemo rođena je u junu 2013. godine i da se već na početku života se suočila sa problemima koje joj je sudbina namenila - dijagnostifikovan joj jeredak oblik artrogripoze i srčana mana. U prvih mesec dana dobila je sepsu i borila se za život, a već po izlasku iz bolnice morala je započne sa konstantnim terapijama u rehabilitacionim centrima. Nažalost, tu se zdravstveni problemi ove devojčice ne završavaju. Uni je nakon nekog vremena otkriveno i teško oštećenje sluha. Uprkos svim problemima, Una je vesela devojčica, koja voli da se druži. Izuzetno je habra i uporna, a pre svega čvrsta u nameri da se izbori za svoje zdravlje.

Da bi Una Bihorac ozdravila neophodna su joj banjska lečenja, logopedski tretmani, kao i rehabilitacija u rehabilitacionom centru “Renona”. Porodica nema finansijske mogućnosti da plati lečenja koja su maloj Uni nepohodna i apeluje na sve koji su u mogućnosti da pomognu njihovom detetu.

Da pomogneš Uni upiši 174 i pošalji SMS na 3030. Uni, takođe možeš pomoći i uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i platnom karticom na linku e-doniraj.

Na samom kraju podsećamo i na veliki MOZZART projekat revitalizacije košarkaških terena širom Srbije pod nazivom „100 terena za jednu igru“. U okviru društveno odgovorne akcije naše kompanije na radost svih Beograđana na Vračaru otvoren je košarkaški teren posvećen „Zlatnim momcima“ - svim osvajačima zlatnih medalja na svetskim prvenstvima u košarci. Ponosimo se ovom akcijom, ali i činjenicom da je MOZZART stao uz najbolje što naša zemlja ima u dva na ovim prostorima najomiljenija sporta. Postali smo ekskluzivni beting partner Košarkaškog saveza Srbije. Dakle, svim srcem smo uz naše momke na Mundobasketu, ali i uz fudbalere, budući da smo kao regionalni gigant u oblasti sportskog klađenja stali rame uz rame sa FSS-om, ali i FK Crvena zvezda.

Ostalo je da Igor Grkajac DONESE ODLUKU namenjenu Republici Srpskoj.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Igor Grkajac će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu JU Gerontološkog centra iz Banja Luke. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 9,83,  a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN

 

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara