Humanitarni tiket u podne: Dejan Propadalo tipuje za nišku podružnicu NURDOR-a

Vreme čitanja: 3min | čet. 26.11.20. | 11:29

Direktor tima sa Čaira gađa GG3+ na sudaru Zvezde s Gentom

Danas je s nama direktor jednog od najvećih klubova Srbije, ponosa juga, naročito Niša… Uz MOZZART je Dejan Propadalo, čovek o kome u fudbalskim krugovima ne treba puno pričati da bi se znalo da je reč o iskusnom sportskom radniku, koji je još pred početak sezone koja nije obećavala mnogo zbog korona krize jasno definisao da će klub želeti borbu za Evropu u tekućoj sezoni.

Elem, Radnički je trenutno 10. na tabeli Superlige Srbije, a mi namerni s Dejanom Propadalom pokušamo da overimo kvotu 12,08. Po želji našeg današnjeg gosta namenjujemo je niškoj podružnici NURDORA-a.

Izabrane vesti

Krećemo od meča MAKABI T.A. – VILJAREAL. Izraelci mogu da budu zadovoljni sa do sada osvojenih šest bodova, jer ruku na srce Viljareal je znatno kvalitetniji, što znači da je zaslužno i vođa Grupe I. Španci su u prošlom, trećem kolu meč para dobili sa 4:0, što samo po sebi navodi na zaključak da će se ovog puta domaćin prevashodno braniti od brukanja.

“Igram dvojku”, poručuje Propadalo koji ako to niste znali posebnu pažnju obraća na omladinski pogon kluba, kako bi deca Radničkog stasavala u nove asove kluba velike istorije.

Sledi utakmica MOLDE – ARSENAL. Kanonada Tobdžija iz trećeg kola donela je rezultat od 4:1, naravno u korist Engleza. Kako stvari stoje, Norvežani će defanzivnom igrom pokušati da izazvu greške Engleza kojima je u prethodna dva kola Premijer lige u grlu zastala prvo Aston Vila (0:3), a zatim blokadu izazvao Lids u utakmici bez postignutih golova. Naravno, izuzmemo li ove rezultate, samo naspram kvaliteta, Aretin tim je svakako kvalitetniji. 

„Ponovo dvojka“, reče naš današnji lovac na plemeniti dobitak, potencijalni 223. pobednik tiketa plemenitosti koji je zaključno sa današnjim danom na brojne adrese prosledio 17.201.494 dinara.

Prelazimo na treću tačku današnjeg MOZZART programa. Reč je o meču VOLFSBERGER – DINAMO ZAGREB. Dinamo je od Osjeka izgubio derbi čela HNL-a, sve gledajući put Austrije, i terena Volfsbergera koga su Zagrepčani u trećem kolu dobili s minimalcem. Interesanto je da je Dinamo na tri utakmice postigao samo taj, a da nije primio ni jedan gol. Kako bilo, deluje da su se Hrvati u Ligi Evrope bazirali na kontrolu meča putem totalne defanzivne blokade svakog ozbiljnog nastraja rivala.

„U ovoj situaciji igram 3+“...

Uz Dejana Propadala dolazimo i do verovatno mnogima najinteresantnijeg para. Već znate, bavite se utakmicom GENT – CRVENA ZVEZDA. Dejan Stanković svakako ima težak zadatak, koji je uslovljen kadrovski teškom situacijom. Naime, pored Milana Rodića, pozitivnog na virus korona, put Belgije nisu pošli suspendovani Seku Sanogo, zatim Marko Gobeljić, Aleksandar Katai, ali i Gelor Kanga. I Belgijanci znaju da je Zvezda povela par omladinaca, ali jednostavno nije očekivano da Gent preozbiljno zagrize izazov. Naime, Belgijanci iz tri utakmice u Grupi L nemaju ni jedan bod, a na Marakani su već poraženi sa 2:1.

„Računam na GG3+“, zaključio je Dejan Propadalo, za čijeg mandata se doslovno vodi politika koja nalaže Radničkom da bude stecište svih talena juga… 

Naš današnji sagovornik već duže vreme zajedno sa celom klupskom operativom radi na realizaciji te  velike ideje ideje. On ističe da je u omladinskom pogonu u momentu dolaska aktuelne garniture bilo oko 150 mališana, a da ih je sada 500. Po njegovim rečima, Nišlije te koje su prepoznale rad klupske uprave, što je rezultovalo većim brojem dece u na njihovim treninzima.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Dejan Propadalo će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu organizacije MDD Merhamet, Banja Luka. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 12,08, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaDejan PropadaloRadnički Niš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara