Humanitarni tiket u podne: Bojan Kovačević tipuje za lečenje Pavla Lazarevića

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.01.24. | 12:08

Iskusni fudbaler koji trenutno igra na Kipru, čeka makar dva gola Vučice

Veliki pozdrav, šalje vam fudbaler, Bojan Kovačević koji trenutno službuje na Kipru, a nosi dres Karmiotisa. Iskusni fudbaler koji je svojevremeno nosio opremu inđije, Voždovca, Proletera, te pored Kipra igrao i Kazahstanu rado je prihvatio izazov, i odlučio za tipovenje za pomoć pri lečenju Pavla Lazarevića (41).

Čoveku kome je posvećen naš današnji listić 2006. godine dijagnostikovan je težak oblik oboljenja digestivnog trakta, a sada su mu hitno potrebna sredstva za transplantaciju jetre u Turskoj. 

Izabrane vesti

Pa da krenemo od Bojanovih 3+ sa meča HAJDENHAJM – VOLFSBURG. Odmah da kažemo da ovde nema favorita. Ma kako to zvučalo, i uprkos tome što je Volfsburg dobio sva četiri do sada odigrana meča para, svesni smo da Hajdenhajm koji nije poražen na poslednja četiri meča u Bundesligi ima pravo da se bori za bodove na ovom susretu.

Red je na jedinicu sa meča VILJAREAL – MAJORKA. Oba tima imaju po 19 bodova, a Vilareal je u poslednje vreme poražen na poslednjih četiri od pet mečeva u Primeri. Nikada nije bilo izvesno kada se ovi timovi ukrštaju, a poslednji put u avgustu bilo je 0:1 za Viljareal.

Iskusni fudbaler očekuje tip TM1 2+ na meču ROMA – VERONA. Vučica je mnogo razočarenja nanela navijačima u poslednje vreme. Verona bi da beži iz crvene zone, ali je teško očekivati da moža da naudi Romi, mada je poslednji put u avgustu bila bolja, pa slavila sa 2:1. Ovo je prilika za osvetu.

Za kraj, tu je igra 3+ sa utakmice HERAKLES – VOLENDAM. Gostujuči tim je strogi fenjeraš, pa Herakles ima pravo da se nada bodovima koji će ga udaljiti od društva koje kandiduje za ispadanje. Na poslednjem meču para bilo je 2:2, a pravilo je da se igraju veoma raspucani mečevi kada se ovi klubovi sastaju.

Za kraj, pitamo našeg Bojana Kovačevića, kakva fudbalska atmosfera vlada na Kipru?

“Super liga Kipra je zahtevna pre svega fizički.Ovde se jako puno ulaže u fudbal u poslednje vreme. U takmičenju učestvuje 14 finansijski vrlo jakih klubova što vrlo utiče na sam kvalitet fudbala”, poručuje naš današnji gost kome želimo svu sreću u nastavku fudbalske karijere.

Želimo da baš sa Bojanovim tipovanjem proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 30.714.309 dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama



tagovi

humanitarni tiketBojan Kovačević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara