Humanitarni tiket u podne: Albert Nađ tipuje za lečenje Sofije Markuljević

Vreme čitanja: 4min | pon. 20.07.20. | 10:59

Poznati fudbaler, aktuelni trener Teleoptika, u Torinu priželjkije tri plus

Sigurnim koracima kompanija MOZZART, portal Mozzart Sport i “Humanitarni tiket u podne” juče su stigli do 1.500. plemenitog listića. Dan posle, naš dobrotvorni kladilac je sjajni fudbaler Partizana, sada trener Teleoptika, Albert Nađ. Nekadašnji prvotimac španskih klubova Betisa, Ovijeda i Elčea kao i svi dosadašnji poznati učesnici, na raspolaganju ima 10.000 dinara za sastavljanje humanitarnog tiketa. Ukoliko “prođu” sve igre na tiketu plemeniti dobitak naša kompanija doniraće za lečenje devojčice Sofije Markuljević. MOZZART je već uplatio 140.500 dinara za Sofijino lečenje jer je dobrotvorni listić Igora Gluščevića bio dobitan.

Nađ, pred kojim su dva zadatka da brusi talente za Partizan, ali i da sa Teleoptikom ostvari što bolji rezultat u dobrotvorno tipovanje kreće iz Engleske, BRAJTON – NJUKASL. Svrake imaju šest bodova više od rivala, ali i tri poslednja poraza. Nakon dva neuspeha Brajton je podelio bodove sa Svecima. Takođe, poslednja dva meča sa Njukaslom odigrao je nerešeno. Ukupna međusobna statistika glasi 4:3:2.

Izabrane vesti

“Da probamo sa brojem golova od jedan do tri”.

Za našeg gosta nije bilo velikih i malih utakmica. Svakoj je prilazio na isti način, uz borbu do poslednjeg atoma snage. Zbog toga mladim naraštajima savetuje odgovoran pristup treninzima, utakmicama, bez odustajanja…I sada kao trener Teleoptika kaže da neće odustati do poslednjeg kola. Sa Albertom ostajemo na Ostrvu, ŠEFILD – EVERTON. Gosti imaju malo bolji međusobni skor, 1.2:3. Domaći su pobedili Everton na poslednjem okršaju. Niz od četiri dobra rezultata Junajted je prekinuo sa Lesterom dok su Karamele odigrale 1:1 sa Aston Vilom. Gosti prilično oslabljeni ulaze u duel.

“Od dva do četiri gola”.

U karijeri MOZZARTOVOG plemenitog kladioca bilo je izuzetnih utakmica, lepih trenutaka, ali i onih drugih. Na prvo mesto Nađ stavlja meč između Partizana i Njukasla kada su se crno – beli plasirali u Ligu šampiona. Od manje lepih trenutaka izdvaja duel sa Artmedijom. Ponovo je bila penal završnica u kojoj Partizan nije stigao do Lige šampiona. Sada se fokusiramo na meč VULVERHEMPTON – KRISTAL PALAS. Vukovi imaju najubedljiviju pobedu od 4:0, ali gosti imaju malo bolji skor, 12:8:13. Domaći se trude da obezbede kvalifikacije za Ligu Evrope, Palas je obezbedio opstanak u Premijer ligi. Čak poslednjih šest utakmica gosti su izgubili. Domaći su pobedili pa remizirali na poslednja dva meča. Bez kadrovskih problema Vukovi dočekuju duel.

“Gol, gol”.

Kada se kaže Albert Nađ ljubitelji fudbala prvo pomisle na poziciju zadnjeg veznog igrača. Samo pojedini navijači, saigrači, znaju da je u prvi tim ušao kao centarfor, polušpic…Zbog toga uzora je imao u Draganu Manceu. Nađ nas sada vodi do Torina, JUVENTUS – LACIO. Stara dama ima pobedu od 6:1 i bolji skor od Neboplavnih 34:13:17. U decembru je Lacio dva puta dobio Juve sa po 3:1. Nakon tri poraza Rimljani su remizirali, a i Juventus ima dva nerešena ishoda.

“Tri plus”.

Naš današnji učesnik trenirao je jedino fudbal jer ga je voleo, a i živeo je pored stadiona Teleoptika i većinu vremena, kao dečak, provodio na igralištu. Za kraj odlazimo do Portugalije, PORTO – MOREIRENSE. Porto je dobio poslednji okršaj sa rivalom, 4:2, a statistika je na strani domaćih, 16:5:2. Porto pobedom želi da titulu proslavi na najlepši način. U minulom kolu dobio je Sporting sa 2:0. Neće biti lako Portu jer je rival od osam utakmica izgubio samo jednu.

“Od dva do četiri gola”, zaključuje plemenito tipovanje Albert Nađ, a mi ga upoznajemo sa “Humanitarnim tiketom u podne” i MOZZARTOVIM društveno odgovornim poslovanjem.

MOZZART je kroz “Humanitarni tiket u podne” donirao 15.711.389 dinara. Nekadašnji golman Slavoljub Krnjinac postao je 54. plemeniti kladilac sa dobitkom od preko 100.000 dinara. Ukupno 209. po redu u dobrotvornom tiketu.

Naš 843. poznati gost, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za fantastičnih 823.600 dinara. Ivica je potencijalni dobitak usmerio ka Udruženju roditelja mališana obolelih od malignih bolesti ZVONČICA.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 83. košarkaška terena. U 2019. godini u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića otvoreno je igralište u Beogradu, a u Kruševcu otvoren je obnovljeni teren za fudbal, košarku i rukomet. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama i penzionerima, po 100.000 evra, a poslednja akcija je donacija svežeg voća i vitaminskih sokova za naše preopterećene zdravstvene radnike.

Podsećamo na MOZZARTOVE plemenite kladioce, u “Humanitarnom tiketu u podne”, sa iznosima od preko 100.000 dinara.To su: Emir Kusturica, Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević i Slavoljub Krnjinac.Top of Form

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran i za Koalicija organizacija osoba sa invaliditetom Grada Bijeljine “KOLOSI”. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

Albert Nađhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaTeleoptikFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara