Humanitarni tiket u podne: Ako Čola pobedi, Sergej Ćetković časti Zvončicu

Vreme čitanja: 3min | uto. 29.01.19. | 12:00

MOZZART prolaz Slobodne igre, po izboru pop pevača nagrađuje kvotom 25

Danas tipujemo u muzičkom, umesto u ustaljenom spotskom režimu plemenitih opklada. Pitate se zašto? Prvi i osnovni, mada ne i jedini razlog je pop pevač Sergej Ćetković! On je odlučio da na tiketu iskoristi našu Slobodnu igru MAC 2019, koja se odnosi na regonalni muzički spektakl koji između ostalog sponzoriše kompanija MOZZART.

Na manifestaciji se očekuje preko 200 poznatih ličnosti koje će prošetati crvenim tepihom, a ceremoniji dodele priznanja uživo će prisustvovati 15.000 posetilaca. Dakle, reč je o takmičenju najboljih nota s ovih prostora, u izvođenju Petra Graša, Željka Joksimovića, Jelene Rozge, Saše Kovačevića, Severine, Nevernih Beba, Leksington benda, Zdravka Čolića, i mnogih drugih, uključujući i našeg današnjeg gosta.

Izabrane vesti

Tako stoje stvari, a pošto sem prirode igre, danas ne menjamo ništa drugo, recimo još da će Sergej Ćetković, u slučaju da njegov tip podrže glasovi publike uspeti da dođe do overe MOZZART kvote 25,00, odnosno potencijalnog dobitka od 250.000 dinara koji je namenio Udruženju “Zvončica”. Verovatno ste već uočili na šta to Sergej tipuje… Igrajući se zarad pomoći Udruženju roditelja mališana obolelih od malignih bolesti “Zvončica”, kratko nam je poručio:”Igram na najviše glasova publike za pesmu u izvođenju Zdravka Čolića”

Dakle, naš muzički gost je verovao u Čolu, zaigrao na njega kao i mi kada smo novogodišnji igrački program, uoči sada već dalekog dočeka 2017. godine uz Zdravkov dobitak od 100.000 MOZZART dinara prosledili na adresu Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju iz Veternika.

Sećamo se toga dana, kao prigodnog isečka iz istorije najdugotrajnije kladilačke rubrike ovoga tipa, koja je zaključno sa današnjim 964. izdanjem dobitke poslala na preko 70 adresa. S tim u vezi konstatujemo da smo u MOZZARTOVOM svetu igre bez limita na plemenitost do sada prosledili ni manje ni više nego  10.915.120 dinara namenjenih onima kojima je to najpotrebnije. 

MOZZART JE DONEO ODLUKU! Ne stajemo, idemo u susret HILJADITOM “Humanitarnom tiketu u podne”, verujući u procenu Sergeja Ćetkovića, koji preko 20 godina zavodi muzičke sladokusce pop notama, još od nastupa na “Sunčanim skalama” s pesmom “Bila si ruža”. Da ne odemo preširoko, jer o Ćetkovićevoj muzici zbilja se mogu ispisati silni redovi, uz uverenje da su vam svi njegovi hitovi do današnjeg dana ostali u ušima, navedimo još da je naš današnji gost predstavljao Crnu Goru na “Pesmi Evrovizije”, komponovao muziku za domaću telenovelu “Istine i laži”, i tako redom do tri tačke koje ćemo sada staviti...

I to bi bilo sve, makar na ovoj stanici MOZZARTOVOG “ Humanitarnog tiketa u podne”, na kojoj kostatujemo da smo do ovoga momenta 31 put aplaudirali dobitnim tiketima jačim od 100.000 dinara. Bilo je tu sportista, glumaca, uopšte poznatih ličnosti raznih branši, a mi ćemo danas shodno prirodi tipovanja na MOZZART Slobodnu igru spomenuti one muzički nastrojene. Sećanje nas tim povodom vraća na Vojkana Borisavljevića, Momčila Bajagića Bajagu, Jovana Maljokovića, i naravno Zdravka Čolića na čiju pobedu večeras tipuje Sergej Ćetković!

Mi njegovoj proceni verujemo, pa pre nego što definitivno zaključimo plemeniti tiket Ćetkovićevim odabirom institucije kojoj namenjujemo današnji dobitak preko Drine, recimo još i da MOZZART na polju društveno odgovornog rada već godinama tipuje na sigurnu pobedu. Naši tipovi na ovom planu, prolazni su ma gde zaigrali, što dokazuju uspesi u akcijama “100 terena za jednu igru”, i “Novi dresovi za nove šampione”. Dakle, ima nas svuda, jer MOZZART je tu da s plemenitim namerama uđe u svaku sredinu, i obraduje gradove u Srbiji i Republici Srpskoj slaveći sport i sve što uz njega ide.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Sergej Ćetković će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja “Mozaik prijateljstva - obrok ljubavi”. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 25,00, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su dostupne u trenutku tipovanja

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketkompanija mozzartbet analizaklađenjemuzika i sport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara