""
""

Huan Kvadrado: Protiv Barse mora da se igra kao da je finale Lige šampiona

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.04.17. | 13:54

"Juventus ide dalje, a Dibala nije bolji od Mandžukića i obratno", kaže fudbaler Juventusa

Juventus je već sutra na teškom ispitu. U četvrtfinalu Lige šampiona, Italijani dočekuju Barselonu u Torinu. Za Huana Kvadrada, ta utakmica nije kao i sve druge. On je sam za sebe kvalifikuje kao jednako bitnu, kao da Juve igra finale Lige šampiona…

Izabrane vesti

POGLEDAJ PONUDU MOZZART KVOTA ZA MEČ JUVENTUSA I BARSELONE

“Moramo samo da razmišljamo kako da se dobro pripremimo za utakmicu i našu igru. Treba da budemo sigurni da ćemo u taj duel ući 105 odsto spremni. Fantastično će biti učestvovati u takvom spektaklu. Igranje pred našim navijačima u prvom meču će biti velika stvar! Baš zato moramo da pokušamo da pobedimo, a da bismo to uradili moramo da budemo nepogrešivi u napadu i odbrani. To je kao da igramo u finalu”, priča Kvadrado za zvaničan klupski sajt Juventusa. Da li veruje da njegov tim može da preskoči Barsinu zamku?
“Imaju oni nekoliko prvoklasnih igrača, pa moramo da budemo dobro organizovani. Treba da napravimo minimalan broj grešaka i da iskoristimo svaku šansu koja nam se na trenu ukaže. Verujemo li da možemo? Naravno, mi uvek u to verujemo. Znam za šta je naš tim sposoban, kao što znam da imamo dovoljno toga da se suprotstavimo Barseloni”, naveo je Kvadrado i konstatovao da Juventusovi špic igrači, nisu lošiji od Barsinih zvezda koje će se hteo to on ili ne motati po šesnestercu tima iz Torina.
“Izabrao bih ja uvek moje saigrače. Ko je najbolji od njih? Niko nije najbolji. Dibala stvarno nije bolji od Mandžukića, a Mandžukić nije bolji od Dibale”, zaključio je Kuadrado.

(Foto: Action Imnages)


tagovi

međunarodni fudbalMario MandžukićJuventusHuan Kuadrado

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara