"Ćirić"
"Ćirić"

Hteo da ga smeni, sad ga hvali: Odlično sarađujem sa Nikolićem, hoćemo da se pojačamo

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.01.15. | 09:44

„Nemam problem sa Markom“, tvrdi sportski direktor Partizana Dragan Ćirić, samo nekoliko dana posle planirane, a zatim naprasno otkazane rokade na klupi crno-belih

ĆirićPlan nije uspeo, ali ne znači da nije postojao. Bez obzira što čelnici Partizana tvrde da se pitanje poverenja Marku Nikoliću nije postavljalo, javna je tajna da je šef struke crno-belih praktično već bio smenjen, međutim, posle razgovora predstavnika navijača i predsednika kluba Zorana Popovića od te ideje se odustalo.

Kao glavni zagovornici smene stratega Parnog valjak slovili su potpredsednik zadužen za sportska pitanja Ljubiša Tumbaković i sportski direktor Dragan Ćirić, međutim, nekadašnji as crno-belih u izjavi Sportskom žurnalu odjedanput tvrdi da se o imenovanju Ivana Tomića nije ni pričalo.  Štaviše, ponovio je reči iz saopštenja Upravnog odbora, koji se oglasio pretposlednjeg dana 2014.
Marko Nikolić je naš trener. Pročitali ste saopštenje, ne vidim ništa sporno. Nemam problem sa Markom. Imamo odličnu saradnju. Puni smo planova, zadržaćemo kostur ekipe i još se pojačati“, kaže Dragan Ćirić, a prenosi Žurnal.

Izabrane vesti

Marko Nikolić je praznike proveo u Rimu i u naredna dva dana bi trebalo da se vrati za Beograd, a posle trzavica u klubu javnost je nestrpljiva da sazna i njegovu reakciju. On je, za sada, odlučio da ćuti, odbija talefonske pozive, međutim, najkasnije će i na ovu temu prgovoriti 10. januara, kad fudbaleri Partizana počnu pripreme za prolećnu sezonu.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMarko NikolićDragan Ćirić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara