Hteli da ga prodaju Lesteru, a sad potpisali novi ugovor: Mo Elneni do 2022.

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.03.18. | 16:44

Dobar posao Arsenala?

Kako se u fudbalu sve menja. Na baš preko noći, ali... Da vam je neko letos rekao da će Mohamed Elneni da potpiše novi ugovor sa Arsenalom, verujemo da biste ga ućutkali. Pogotovo posle informacija da je pre dva prelazna roka bio na pragu odlaska u Lestera.

Danas, zvanična potvrda sa Emirata: Egipćanin je produžio vernost klubu.

Izabrane vesti

Umesto do juna 2020, kako je naznačeno pri dolasku iz Bazela, 25-godišnji vezista će nositi dres Tobdžija do leta 2022. godine. Razume se, uz povećanje plate, mada ona - zasad - ostaje u domenu poslovne tajne.
Bićemo zajedno još dugo vremena. Cilj nam je da ostvarimo zacrtane ciljeve. Da vratimo Arsenal na mesto koje mu pripada u evropskom i svetskom fudbalu“, potvrdio je Mohamed Elneni.

Posle tri osvojene titule prvaka Švajcarske, u zimu 2016. stigao je u London. Plaćen je 12.500.000 evra, a dosad je odigrao 65 utakmica i dao četiri gola u Premijer ligi.
„Mogu da ga koristim kao štopera kad igramo sa trojicom pozadi, ili na sredini terena. Reč je o fantastičnom timskom igraču, koji ima velike zasluge za plasman Egipta na Mundijal. Fantastičan je momak, drago mi je što nastavlja sa nama. U početku mu je trebalo malo vremena da se privikne na intenzitet igre u Premijer ligi, ali sad se navikao na to. Ljudi zaboravljaju da ima samo 25 godina. Nema 30. Još je mlad, pred njim je najbolji period karijere“, uverava Arsen Venger.

Dobar posao?

FOTO: Action images


tagovi

Mohamed Elneninovi ugovor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara