Horsens zalutao, Vuk namirisao lak plen

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.04.18. | 15:56

Poslednji meč 1. kola plej-ofa za prvaka u Danskoj

Fudbalski sistem u Danskoj napravljen je tako da se posle završetka dvokružnog sistema takmičenja liga podeli na plej-of, odnosno plej-aut. I ne dele se bodovi. Dakle, posle dodatnih deset kola u doigravanju dobićemo prvaka, ali i učesnike evropskih takmičenja, odnosno onoga ko napušta društvo najboljih. Danas je na programu poslednji meč prvog kola plej-ofa, u kome se sastaju Horsens i Midtjiland.

Domaćin je nekako upao u gornji deo tabele i mora da bude zadovoljan plasmanom u Ligu za prvaka. Prošle godine Žuta opasnost se borila za postanak, a sada je očekuje mirna završnica sezone. Prilično je jasno da u narednih deset utakmica Horsens može da igra bez pritiska, jer previše zaostaje i za četvrtim mestom koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope, a kamoli tek za vrhom tabele.

Izabrane vesti

Kada se to ima u vidu onda je jasno da je Midtjiland veliki favorit u ovoj utakmici. Jedna od najboljih danskih ekipa želi ponovo do titule koju je osvojila pre tri godine, a trenutno je na tri boda zaostatka za vodećim Brondbijem od kojeg ima i utakmicu manje. Vukovi ne bi smeli da prosipaju bodove u ovakvim utakmicama, a kada se doda činjenica da je Midtjiland pobedio u poslednjih šest međusobnih dvoboja, onda je jasno da je dvojka pravi zicer.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 18:00 5507 DA1PF Horsens - Midtjylland ki 2 1,60
Ukupna kvota1,60

DANSKA 1, PLEJ-OF ZA TITULU - 1. KOLO

Ponedeljak
Kopenhagen - Nordsjiland 2:1 (0:1)
Olborg - Brondbi 0:3 (0:3)

Utorak
18.00: (5,40) Horsens (3,70) Midtjiland (1,60)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

sportsko klađenjeMidtjilandHorsens

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara