"Marijano je skroz desno"
"Marijano je skroz desno"

Het-trik koji karijeru znači - Real neće samo Sevilju, a šta kaže Marijano?

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.12.16. | 15:14

Šest klubova zainteresovano

Marijano je skroz desnoMarijano nastavlja da glađu za slavom oduševljava Madrid. Tako glasi prva rečenica u Asovom tekstu o 23-godišnjem napadaču sa navikom da kad god dobije šansu izazove glavobolju Zinedina Zidana. Jer iako je jasno da pored ala kakve Real trenutno ima na raspolaganju za Marijana nema mestu u prvom timu Kraljevskog kluba, u Madridu se plaše da ga puste da raširi krila u nekom drugom klubu, jer smatraju da bi u budućnosti mogli da se pokaju.

Stoga se sada traži prelazno rešenje do donošenja konačne odluke. Jasno, u pitanju je pozajmica, a kako navodi As jedino dobro u celoj situaciji je što ne manjka interesenata za strelca het-trika u Realovoj pobedi nad Kultural Leonesom u Kupu kralja.

Izabrane vesti

Marijano bi, naravno, najradije ostao na stadionu “Santjago Bernabeu“, ali se očekuje da će mu šef struke na skorašnjem sastanku objasniti da je najmudrije da se privremeno preseli kako bi sakupljao minute. Doduš, jasno je i fudbaleru da su samo retki posle pozajmica i uspevali da se vrate u Real.

Bilo kako, ruku spasa nude Valensija, koja nema pravu zamenu za Paka Alkasera, jer Munir, Rodrigo i Santi Mina baš i nisu gol ubice, Sevilja - sa malim šansama jer je u Realu vide kao protivkandidata u šampionskoj trci - Malaga, Deportivo, Leganjes (Marijano ih je već odbio ovog leta) i Alaves. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaMarijanoPrimeraReal MadridŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara