""
""

Henesovi planovi: Lam s terena uskače u direktorsku fotelju!

Vreme čitanja: 1min | sre. 30.11.16. | 10:41

Predsednik Bajerna, Uli Henes želi da zadrži Filipa Lama u menadžmentu ekipe nakon što fudbaler okači kopačke o klin u leto 2018. godine

Predsednik minhenskog Bajerna Uli Henes želi maksimalno da iskoristi Filipa Lama. On tvrdi da njegova liderska pozicija u timu mnogo znači za ceo klub i da bi bilo idealno ako bi Lam zadržao kapitensku traku i ostao u takmmičarskom pogonu do leta 2018. godine. Nakon toga Henes planira da od kapitena napravi veoma važnu ličnost u klupskoj upravi.
U ovom trenutku niko ga ne može zameniti ni kao igrača, ali ni kao osobu. Filip je još uvek nadređeni igrač, i preko je potreban u igri“, rekao je Henes i nastavio priču planirajući Lamovu budućnost nakon 30. juna 2018. kada će Bajernovom kapitenu isteći važeći ugovor sa Bavarcima.
„Moram da se zabavim njegovim pitanjem i pronađem najbolje moguće rešenje za njegov budući angažman u menadžmentu kluba. Mislim da bih do 2018. godine mogli da dođemo do valjane ideje i pravog rešenja za obe strane“, zaključio je Henes pred nemačkim novinarima.

Izabrane vesti

Da li je jun 2018. slučajan ili nasumično odabran termin za eventualnu Lamovu promociju, najverovatnije na mesto sportskog direktora? Verovatno da nije, jer dugo već se krčka priča po kojoj je kapiten Bavaraca već viđen za visoku poziciju pošto iste sezone ističe ugovor Matijasu Zameru. Nisu li zbog toga u Henesovim pričama dva i dva oko Lama kao iz topa četiri?

(Foto: Action Images)


tagovi

Bajern MinhenFilip LamMatijas ZamerUli Henes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara