""
""

Hauardova ispovest: Ferguson mi je rekao - Sine, moraš da razmišljaš, nisi više u Americi (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.12.14. | 10:25

Sadašnji golman Evertona ispričao koliko je Ferguson bio ljut na njega zbog nekih grešaka na debitantskom meču za Junajted

Golman Evertona Tim Hauard otkrio je kakvu je svojevremeno „torturu“ prošao kod trenera Mančester Junajteda Aleksa Fergusona posle prvog poluvremena meča sa Arsenalom 2003. godine, kada je debitovao za Crvene đavole.

Izabrane vesti

Arsenal je tada izjednačio u 20. minutu golom Tjerija Anrija iz slobodnog udarca, a Ferguson je bio besan na Hauarda zbog načina na koji je postavio živi zid.

Postavio je samo trojicu igrača, misleći da francuski fudbalski velemajstor teško može da pogodi gol iz pozicije udaljene malo više od 30 metara. Kako se samo prevario.
"Urlao je na mene u svlačionici: 'Tri čoveka u živom zidu i to na Anrijev slobodan udarac! Morao si da staviš još jednog igrača, moraš da razmišljaš kada igraš ovu igru. Ako nisi u stanju, odmah ću te vratiti nazad u MLS. Sine, nisi više u Americi'. Njegove reči su mi odzvanjale u glavi“, opisao je Hauard tu situaciju.

Prethodno, londonske Tobdžije tada su na Milenijumu u Kardifu povele preko Mikaela Silvestrea u 15. minutu.

Ipak, čini se da je Fergusonova bukvica imala pozitivan efekat, pošto je Hauard na kraju bio junak meča. Pitanje pobednika rešeno je posle penala, a Hauard je odbranio dva penala igračima Arsenala.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EngleskaEvertonPremijer ligaTim Hauard

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara