""
""

Haos u Kumanovu: Prvenstvo Makedonije završeno u praznoj hali (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 27.05.16. | 23:52

MZT odbranio titulu posle incidenata i jednočasovnog prekida

MZT ostaje šampion Makedonije, ali niko u nekadašnjoj republici SFRJ večeras ne priča o košarci. U centru pažnje je, nažalost, incident sa četvrte utakmice finalne serije u kojoj su gosti iz glavnog grada slavili u Kumanovu rezultatom 90:88 i tako ukupnim skorom 3:1 odbranili titulu.

Meč su obeležili veliki incidenti na tribinama, usled kojih je susret prekinut na sat vremena. Nerede su izazvali navijači Kumanova, na sve načine su želeli da spreče goste da dođu do pobede, ali su u tome preterali. Na niz uvreda nakalemili su ubacivanje tvrdih predmeta na parket, njihove mete bili su košarkaši MZT-a, sudije, delegati, morala je da interveniše policija.

Izabrane vesti

U opštem haosu na sve strane letele su flaše, kovanice, mobilni telefoni, „seveli“ su pendreci, da bi se posle sat vremena situacija smirila, a meč nastavljen pred praznim tribinama.

U neizvesnoj završnici do izražaja je došlo iskustvo košarkaša MZT, kod kojih je najefikasji bio Đorđe Drenovac sa 25 poena, dok su po 23 za Kumanovo dali Aleksandar Kostoski i Bojan Trajkovski

 


tagovi

MZT SkopljekošarkaKK KumanovoJadranska liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara