""
""

Haos u Humskoj: Rajo Božović poručio upravi Partizana - Škuletić je potpisao za Lil!

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.12.14. | 21:25

"Plan je bio da Škuletić debituje za Lil 7. januara. Posle ugovora koji je potpisao, on ne može ni da se stavi na raspolaganje Partizanu", objasnio menadžer napadača Partizana

Taman kada je delovalo da je saga oko transfera Petra Škuletića u Lil završena odlukom nove uprave crno-belih da ubojiti napadač ipak ostane u Humskoj, došlo je do novog obrta! Menadžer najboljeg strelca Partizana ove sezone, Radojica Božović rekao je da je Škuletić već potpisao za francuskog prvoligaša i da je trebalo da debituje 7. januara.

Izabrane vesti

Upravni odbor u starom sazivu je na sednici početkom nedelje odlučio da prolongira konačnu odluku, kako je navedeno iz moralnih razloga. U međuvremenu je Škuletić uspešno završio i lekarske preglede u Francuskoj.
"Priča oko Lila traje već mesec dana. I, što je najvažnije, ona nije išla mimo kluba već sam za pregovore dobio papir iz Partizana koji predstavlja punomoćje, sa potpisom generalnog sekretara Darka Grubora. Partizan je posle pregovora dobio bolje uslove nego što je tražio i zato je normalno što je Petar prošao lekarske preglede i potpisao ugovor. Sada svi imamo problem", rekao je Božović za Večernje Novosti.

Lil je za transfer Škuletića srpskom vicešampionu ponudio sumu od 2,5 miliona evra. Novi potpredsednik Partizana Ljubiša Tumbaković  istakao je da je nova uprava jedinstvena po pitanju ostanka Škuletića.
“Mene čudi da je Tumbaković dao takve izjave, a da mu novi predsednik Popović, koji je bio i u prethodnom UO, nije objasnio kako stoje stvari. Normalno da ja ne bih mogao da ulazim u celu priču i posao bez saglasnosti Partizana. Još ranije je sve dogovoreno sa klubom, tako da posle ovog odbijanja svi upadamo u problem", naveo je Božović.

On je dodao da je i dalje u stalnom kontaktu sa predstavnicima francuskog prvoligaša.
"Plan je bio da Škuletić debituje za Lil 7. januara. Posle ugovora koji je potpisao, on ne može ni da se stavi na raspolaganje Partizanu. To znači da najveću štetu može da istrpi fudbaler, jer će ga Francuzi suspendovati i predati FIFA. Ne znam šta da mislim posle svega", kazao je Božović.

(FOTO: MN Press)


tagovi

LilFK PartizanPetar ŠkuletićRadojica BožovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara