""
""

Hantuhova eliminisdala Srbiju iz Fed Kupa

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.02.13. | 17:46

Iskusna Slovakinja bez većih problema savladala Vesnu Dolonc sa 6:3, 6:2 za odlučujućih 3:1 u partijama i odvela svoju selekciju u polufinale na megdan Ruskinjama

 

Izabrane vesti

Slovačka je eliminisala Srbiju u četvrtfinalu Fed Kupa, a odlučujući poen za krucijalno vođtvo od 3:1, Slovakinjama je donela Danijala Hantuhova koja je bez većih probleam bila bolja od Vesne Dolonc sa 6:3, 6:2.

Slovačka je juče povela sa 1:0 pošto je Hantuhova pobedila Bojanu Jovanovski sa 7:5, 6:2, a izjednačila je Dolonc kojoj je zbog povrede kod vođstva od 6:4, 5:4 meč predala Dominika Cibulkova.

Drugi poen Slovačkoj danas je donela Jana Čepelova koja je posle maratonskog meča savladala Bojanu Jovanovski sa 5:7, 7:5, 11:9.

Dolonc je pokušala da se suprostavi Hantuhovoj, ali je slovačka teniserka jednostavno bila bolja u sviom elementima igre i zasluženo dovela svoj tim u polufinale, gde će se u aprilu sastati sa Rusijom.

Ruskinje su bile bolje od Japana sa 3:2, dok je Češka takođe otišla u polufinale ubedljivim trijumfom od 4:1 nad Australijankama. One će se u polufinalu sastati sa pobednikom duela SAD – Italija. 


tagovi

Danijela HantuhovaEvropaFed kupFed Kup SrbijaSlovačkaSrbijaVesna Dolonc

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara