""
""

Hamburger je ostavio gorak ukus - Tomas Šaf je bivši!

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.04.16. | 18:18

Hanover dodelio posao treneru omladinaca

Tri meseca prošlo je od dana kada je Tomas Šaf zamenio Mihaela Frontceka na mestu prvog trenera Hanovera, a sada je došlo vreme za novu smenu - Šaf više nije trener najgoreg kluba elitnog nemačkog fudbala.

Izabrane vesti

Probudio se tračak nade da bi Hanover mogao da se izvuče iz blata, ali pet vezanih poraza u nizu, posebno poslednji od Hamburgera na svom terenu, naterali su upravu kluba iz Donje Saksonije da još jednom napravi rokadu na klupi. Umesto Šafa klub će do kraja sezone voditi trener omladinaca Danijel Stendel
"Doneli smo jako tešku odluku, s obzirom na to da je Tomasov rad uvek bio veoma pedantan i uvek je bio maksimalno fokusiran. On je, zajedno sa svojim saradnicima, pokušao sve moguće kombinacije kako bi klubu doneo pozitivan rezultat, ali nije uspeo. Posle desetog poraza u poslednjih jedanaest utakmica došli smo do zaključka da moramo da napravimo promenu i pokušamo da timu damo novi impuls, zato smo postavili Danijela za trenera. Znamo da će biti jako teško obezbediti opstanak sa deset poena od sigurne zone, ali mi ćemo se boriti sve dok nam teorija bude dozvolila", navodi se u saopštenju na klupskom sajtu. 

Hanover je najavio da će novi trener imati prvi trening sa seniorima u ponedeljak, a Šafu je klub poželeo sve najbolje u daljoj karijeri. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Tomas SafNemackaEvropaDanijel Stendel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara