""
""

Hal Siti konačno našao špica: Ni Velbek, ni Flečer, ni Rouds, već Ernandez od dvanaest miliona!

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.08.14. | 15:23

Tigrovi su rešili gorući problem posle prodaje Šejna Longa i angažovali urugvajskog reprezentativca

Napokon je Hal Siti rešio najveću brigu i mnogo mirnije ulazi u nastavak sezone. Popularni Tigorvi su danima tragali za golgeterom koji će nadomestiti odlazak Šejna Longa u Sautempton. Konačno, danas je u Hal sleteo urugvajski napadač Abel Ernandez.

Izabrane vesti

Hal je prvo želeo Danija Velbeka, bio čak i spreman da plati 19 miliona evra za napadača Mančester Junajteda, ali tamnoputi golgeter nije bio raspoložen za selidbu u Hal iako je Junajted bio voljan da ga proda.

Potom se u vezu sa Halom dovodio Stiven Flečer iz Sanderlenda, ali ni ta opcija nije prošla. Danima su Tigrovi pregovarali sa Blekburnom oko najboljeg napadača Čempionšipa Džordana Roudsa, nudili 12 miliona evra, izgledalo je da je stvar gotova, ali su Roversi na kraju stopirali ceo posao.

Na kraju su se okrenuli Abelu Ernandezu iz Palerma. Urugvajac je bio na meti Benfike koja se cenjkala i nudila između osam i 10 miliona evra. Kada je Hal Siti uleteo sa ponudom od 12 miliona evra, Palermov predsednik Zamparini je dao zeleno svetlo jer je još na kraju prošle sezone obećao Abelu da će ga pustiti ako dođe adekvatna ponuda.

Ernandez je danas doputovao u Englesku na lekarske preglede i potpis letverogodipnjeg ugovora. Palermo već traga za njegovom zamenom, a u igri su Marko Borijelo, mladi paragavjski golgeter Brajan Montenegro i nekadašnji idol Palermovih navijača Amauri.

(FOTO: Action images)


tagovi

Abel ErnandezEngleskaEvropaHal sitiItalijaPalermoPremijer ligaSerija Atransferi2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara