""
""

Hajka na Ostrvu protiv „ljudoždera“ Suareza, Tajson ga podržava (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.04.13. | 10:05

Kontroverzni bokser je neposredno posle incidenta na listu omiljenih sportista dodao i Suareza iako se u fudbal slabo razume…

 

Izabrane vesti

Luis Suarez je i dalje tema broj jedan u svetu sporta. Ostrvski tabloidi uvek "žedni krvi" i senzacija su jedva dočekali da Urugvajca koji se već neko vreme nalazi na njihovoj crnoj listi prikuju na stub srama.

Suareza nazivaju kanibalom, porede ga sa serijskim ubicom Hanibalom Lektorom iz kultnog filma “Kad jaganjci utihnu”, naslovne strane su prepune Suarezovih slika, prave fotomontaže sa njegovim likom , dok Ivanovića predstavljaju kao sendvič, hamburger…

Traži se žestoka kazna, apeluje na Liverpul da proda Suareza i reši se problema. Nema sumnje da Urugvajca očekuje ozbiljna suspenzija, iako je uputio javno izvinjenje Ivanoviću i celoj fudbalskoj planeti. Čini se da je ovo kraj njegove karijere na Ostrvu.

Međutim, Suarezu je stigla i zanimljiva podrška. Na Tviteru ga je među svoje favorite dodao kontroverzni bivši bokser Majk Tajson.

Čovek za koga bi se reklo da je “patentirao” grižu protivniku. Podsetimo da je u onoj čuvenoj borbi 1997. godine, iz sopstvene nemoći odgrizao deo uva Ivanderu Holifildu.

Kasnije se pokajao i pomirio sa Holifildom, ali je očigledno da i dalje nema ništa protiv ujedanja rivala ili samo želi da olakša Suarezu i pokaže mu da je uz njega u ovim teškim trenucima…

Mnogi sada podsećaju na slučaj kada je Suarez igrajući za Ajaks protiv PSV-a ujeo za vrat protivničkog fudbalera Otmana Bakala i zaradio suspenziju od sedam mečeva. 

Ali, bilo je i u Engleskoj slučaja ujedanja koje niko ne pominje i koji nikada nisu sankcionisani. Džermejn Defo je u oktobru 2006. godine ugrizao Havijera Maskerana dok je ovaj igrao za Vest Hem, ali je engleski napadač tada prošao bez kazne. 

Videćemo kakva će kazna biti za Suareza... 


tagovi

Branislav IvanovićČelsiEngleskaEvropaLiverpulLuis SuarezMajk TajsonPremijer ligaUjed

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara