"Ivan Gvozdenović"
"Ivan Gvozdenović"

Gvozdenović: Smiriće se strasti do meča u Albaniji

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.11.14. | 10:23

Prvotimac albanskog Kukešija nada se da se scene iz Beograda nikada neće ponoviti

Ivan Gvozdenović

Nedavni incidenti na meču Srbija - Albanija u Beogradu uzbudili su celu evropsku javnost, a teško je i pretpostaviti kako su se u tom trenutku osećali malobrojni srpski fudbaleri koji igraju za albanske klubove.

Izabrane vesti

Jedan od njih je 36-godišnji Ivan Gvozdenović, nekadašnji kapiten Crvene zvezde, koji je u Albaniji od 2010, a posle igranja za Tiranu i Skenderbeg, letos je pojačao redove Kukešija.

Ovaj rođeni Boranin je u intervju za portal Bormagazin pričao o neprijatnoj situaciji u kojoj se našao...
Svašta se tu izdešavalo, u javnosti je bilo prepucavanja sa obe strane. Nisam imao nikakve probleme ni u klubu ni u gradu, ali sam se ipak osećao malo čudno i neprijatno jer se prvih nekoliko dana nakon tog incidenta dosta pričalo o tome. Sad se već prašina oko svega toga slegla i, lično, nisam imao nikakvih neprijatnosti. Do sledeće utakmice, kada će naši fudbaleri gostovati u Albaniji, ima još nekoliko meseci i teško je reći unapred da li bi moglo biti nekih problema. Želim da u celoj toj priči pobede razum i sport, da sve prođe u najboljem redu, pa neka na terenu pobedi bolji", rekao je Gvozdenović za Bormagazin.

Iako je imao veliku želju da karijeru, tokom koje je sa Brižom igrao u Ligi šampiona, nosio dres Meca, Dinama iz Bukurešta... završi u Zvezdi, Gvozdenović je svestan da je to nerealno, ali najavljuje da bi mogao da povuče potez koji nije mnogo fudbalera napravilo i vrati se u niželigaški FK Bor...
Mislim da je realnije da karijeru završim tamo gde me srce vuče i gde sam je i počeo, a to je u Boru. Za Zvezdu imam dosta godina, a ona je veliki klub sa mnogo dobrih igrača koji bi voleli u njoj da završe karijeru. Ne može se svima izaći u susret i ispuniti ta želja. Verovatno nisam više ni na tom nivou koji zahteva. Možda bih mogao da odigram jednu utakmicu za Zvezdu i da se oprostim na Marakani. Videću šta će biti nakon isteka ugovora sa sadašnjim klubom. Šteta što FK Bor nije u nekom višem rangu takmičenja i što, kao klub, nije malo stabilniji. Ali hajde da maštamo, voleo bih da tamo završim karijeru", istakao je Gvozdenović.

Kompletan intervju sa Ivanom Gvozdenovićem možete pročitati na portalu Bormagazin.

(Foto: MN PRESS)


tagovi

AlbanijaFK Crvena zvezdaFK BorIvan GvozdenovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara