""
""

Gvardiola: Ubio nas je treći gol iz Barselone, neka Blaugrana postane prvak Evrope!

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.05.15. | 23:34

"Prošle godine smo osvojili četiri pehara, a ove samo jedan. Ali ove godine je bilo važnije da ih osvojimo. Bez obzira na sve, ponosan sam na igrače", rekao je trener Bajerna

 

Bajern se nadao čudu, ali nije uspeo da ga napravi protiv Barselone. Pirova pobeda od 3:2 u revanšu polufinala Lige šampiona nije bila dovoljna da se preskoči pretposlednja prepreka na putu ka ušatom trofeju, ali je trener Pep Gvardiola istakao da je ponosan na svoje igrače.

Izabrane vesti

On je istakao i da je Barselona zasluženo prošla dalje u finale i poručio kako se nada da će klub koji je uspešno vodio od 2008. do 2012. godine osvojiti titulu prvaka Evrope.
“Igrali smo dobro večeras. Čestitam Barseloni na prolasku dalje. Treći gol iz prvog meča u Barseloni nas je ’ubio’. Iskreno se nadam da će Barselona trijumfovati u finalu u Berlinu. Prošle godine smo osvojili četiri pehara, a ove samo jedan. Ali ove godine je bilo važnije da ih osvojimo. Bez obzira na sve, ponosan sam na igrače“, rekao je Gvardiola novinarima posle meča u Minhenu.

Kapiten Bajerna Filip Lam bio je prilično “škrt“ na rečima posle eliminacije u polufinalu elitno takmičenja.
Navijači su bili sjajni ove sezone. Verovali smo u čudo, ali nismo uspeli da ga napravimo. Nemoguće je tokom celog meča zaustaviti igrače kao što ih ima Barselona. Mislim da smo ovo polufinale izgubili u Barseloni, a ne večeras“, ocenio je Lam.

Strelac trećeg gola za Bajern na večerašnjoj utakmici Tomas Miler smatra da je nekoliko grešaka skupo koštalo njegovu ekipu.
“Odigrali smo zaista odličnu utakmicu, ali smo u prvom poluvremenu napravili dve kobne greške u odbrani. U napadu nismo uspeli da iskoristimo nekoliko sjajnih prilika i to je zaista bilo frustrirajuće i za nas i za navijače“, zaključio je Miler.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Tomas MilerPep GvardiolaNemackaLiga šampionaFilip LamBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara