"Gvardiola"
"Gvardiola"

Gvardiola ne može da prežali tiki-taku: Žao mi je Španaca, nisu to zaslužili

Vreme čitanja: 1min | pet. 27.06.14. | 15:46

„Argentina je najveći favorit da osvoji Mundijal“, kaže trener Bajerna

GvardiolaTrener Bajerna Pep Gvardiola rekao je da da žali zbog rane eliminacije reprezentacije Španije sa Svetskog prvenstva u Brazilu i dodao da je Argetina najveći kandidat za osvajanje titule.

Španija, koja je osvojila prošli Mundijal u Južnoj Africi, eliminisana je već u grupnoj fazi posle dva poraza od Holandije (1:5) i Čilea (0:2), dok je jedinu pobedu ostvarila na oproštaju nad Australijom (3:0).
Žao mi je što je Španija završila šampionat posle prve faze. Nije to zaslužila, pogotovo zbog toga šta je sve uradila u prošlosti. Šampionat u Brazilu je do sada veoma interesantan, postignuto je dosta golova i sve reprezentacije igraju napadački. Mislim da je Argentina najveći favorit jer ima dosta kvalitetnih igrača kao što su Mesi, Di Marija, Iguain i Aguero. Mora da iskoristi takav napadački potencijal“, rekao je Gvardiola za Mundo Deportivo.

Izabrane vesti

Španski stručnjak istakao je da selektor Furije Visente del Boske zaslužuje da vodi reprezentaciju i u narednom periodu, jer loše partije u Brazilu ne mogu da pokvare prethodne uspehe.

(FOTO: Action images)


tagovi

Španijareprezentativni fudbalArgentinameđunarodni fudbalPep GvardiolaBrazil2014FBrazil2014BBrazil2014

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara