""
""

Gvardiola mi nije dao poštenu šansu

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.10.17. | 10:40

Nekadašnji fudbaler Građana ne miri se sa odlukom trenera

Golman Vest Hema i reprezentacije Engleske Džo Hart (30) smatra da nije dobio „poštenu šansu“ u Mančester Sitiju kod Pepa Gvardiole kako bi ga ubedio da ima kvalitet za gol Građana.

Izabrane vesti

Čuvar mreže Grodog Albiona je prošle sezone stajao na golu Torina, a ove godine fudbalski lebac zarađuje na Olimpijskom stadionu u Londonu u dresu Čekićara, svestan da je karijera na Etihadu gotova.
„To je život, to je fudbal. Svi želimo poštenu šansu u životu, ali to ne funkcioniše baš tako. Spreman sam za borbu, poštenu borbu, a ako izgubim nemam problem da stisnem ruku protivniku. Međutim, kada je došao novi trener (Gvardiola) shvatio sam da neću imati fer borbu, da nema fer šanse, pa sam potražio sreću na nekom drugom mestu“, rekao je Džo Hart.

Golman Engleske sada drugačije gleda na period kada je odlazio u Torino.
„Neću ponovo da nagađam zašto je Pep želeo da me se otarasi. Jedino što sam shvatio u tom trenutku je da sam morao da odem iz Sitija. Zašto je to uradio ili kakve su mu namere, zaista me ne zanima više, jer to nema nikakav uticaj na mene. To ne utiče na moj život. Lagao bih kada bih rekao da nisam planirao da provedem čitavu karijeru u Mančester Sitiju“, zaključio je Džo Hart.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Džo HartEngleskaMančester SitiPep GvardiolaPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara