""
""

Grubor: Bacio sam flašicu ka zidu, ona je odskočila od ivice i završila na tribini! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.07.13. | 12:15

“Mogu da kažem da smo samo pukom srećom izbegli težu kaznu nego pre šest godina u Mostaru“, rekao je generalni sekretar Partizana

Povodom skandaloznog događaja na samom kraju utakmice Partizana i Širaka i “slučaja flaša“ javnosti se obratio generalni sekretar, Igor Grubor.
“Dogodili su se neki dramatični događaji, verovatno jedni od najtežih incidenata u istoriji kluba. Neposredno po završetku utakmice centralna loža je bila zasuta predmetima, među kojima je bilo i onih koji su mogli da izazovu teške telesne povrede – flašice sa tečnošću, upaljači, mobilni telefoni. Problem je bio u tome što su se u središnjem delu centralne lože nalazili zvaničnici UEFA – delegat i posmatrač suđenja. Ostali prisutni su doslovce svojim telima morali da ih zaštite od tih predmeta, koji su leteli sa svih strana“, rekao je Grubor.

U oko svih medija posebno je upao detalj kada je generalni sekretar flašom gađao navijače.
“Dok smo odvodili zvaničnike UEFA prema izlazu iz centralne lože, ja sam jednu flašicu od koka-kole koja je pala ispred mene vratio prema ogradnom zidu, ona je odskočila od gornje ivice zida i odletela prema tribini. Možda će taj čin nekom dati povod da žrtve nasilja predstavi kao vinovnike, ali činjenice su, na žalost, neumoljive“, objasnio je Grubor.

Izabrane vesti

On ističe i da su predstavnici UEFA bili zbunjeni dešavanjem na stadionu.
“Bili su uplašeni i zbunjeni. Prvo pitanje je bilo: Prošli ste dalje, zašto ovakva reakcija? Mogu da kažem da smo samo pukom srećom izbegli težu kaznu nego pre šest godina u Mostaru“.

Za kraj, Grubor je navijačima poručio sledeće.
“Ja se najiskrenije izvinjavam svima koji se osećaju povređenim,  ali očekujemo izvinjenje i od svih onih koji su izgubili glavu i nasilničkim ponašanjem ugrozili život i zdravlje lica koja su se nalazila u centralnoj loži, kao i budućnost i egzistenciju kluba. Ja ću naravno nastaviti da se uzdignute glave krećem ulicama grada u kome sam rođen pre pedesetak godina“, zaključio je Grubor.

(FOTO: Star Sport - Srđan Stevanović)


tagovi

Darko GruborLiga EvropeFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara