""
""

Grof Božović gubi strpljenje, spreman da plati Portugalca iz svog džepa

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.06.15. | 10:40

Kod Portugalca je postojala sumnja da će mu primanja kasniti pošto se informisao o finansijskoj situaciji na stadionu Rajko Mitić, ali mu je Božović čak rekao da će mu on isplatiti novac ako klub bude kasnio sa ispunjavanjem obaveza

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Grof Božović nedavno je javno progovorio o tome u kakvim uslovima sa radi prelazni rok u Ljutice Bogdana, a izgleda da je sada rešio ličnim primerom da pokaže koliko mu je stalo da crveno-beli imaju ozbiljan tim za sledeću sezonu.

Izabrane vesti

Božović je nekoliko dana razgovarao sa portugalskim napadačem Ugom Vijeirom, doskorašnjim igračem moskovskog Torpeda, i uspeo je da ga ubedi da dođe u Zvezdu.

Kod Portugalca je postojala sumnja da će mu primanja kasniti pošto se informisao o finansijskoj situaciji na stadionu Rajko Mitić, ali mu je Božović rekao da će mu on isplatiti novac, ako klub bude kasnio sa ispunjavanjem obaveza.

Čini se da je upravo takva poruka crnogorskog stručnjaka bila ključna i Portugalac je rešio da spakuje kofere i dođe u Beograd kako bi se finiširali pregovori i potpisao ugovor.

Vijeira u Zvezdu stiže kao slobodan igrač, pošto je njegov prethodni klub Torpedo bankrotirao. Prošle sezone postigao je tri gola u dresu Moskovljana, a u karijeri je još igrao za Estoril, Žil Visente, Benfiku, Sporting iz Hihona i Bragu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Ugo VieiraSuperligaSrbijaPortugalMiodrag Grof BožovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara