""
""

Grof besneo na novinare: Zbog vas smo prva tačka dnevnog reda na sednici Ujedinjenih nacija!

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.07.15. | 14:02

„Pošto meč na Vračaru istražuju CIA i KGB u interesu istrage neću da pričam o tome“, dodao Zvezdin trener

Iziritiran pisanjem brojnih beogradskih medija trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović odbio je da danas na zvaničnoj konferenciji za medije priča o kontroverznim dešavanjima na Vračaru.

Izabrane vesti

Poznati crnogorski stručnjak je rekao da Zvezdu od uspeha u Tokiju namerno urušavaju, a da u tom poduhvatu učestvuju brojni beogradski novinari.
„Zvezdu od Tokija (kada je postala prvak sveta prim.aut.) po balkanskom mentalitetu hoće da unište. U novinama su na Zvezdu skočili bivši igrači i treneri koji su od Zvezde sve stekli za razliku od komšija“, rekao je Božović.

On je dodao da su Zvezdu posle pobede protiv OFK Beograda počele da ruše pojedine petparačke novine.
"Kad sam dolazio, zamolio sam vas da budete korektni, a mnogi su izmišljali intervjue sa mnom. Niste napisali ništa pozitivno, a tu mislim na Blic, Kurir, Mocart, Informer i Telegraf. Realno sa vama ne bi trebalo da pričam, ali ću to činiti profesionalno.To su sve petparačke novine, jer o fudbalu pišu kao da su rijaliti šou. Sada zbog vas o utakmici na Vračaru zasedaju Ujedinjene nacije, to im je prva tačka dnevnog reda. A pošto to istražuju UEFA, FIFA, CIA, KGB, FBI, i ostale tajne službe, ja u interesu istrage neću više da pričam o tome,
rekao je Božović.


tagovi

SuperligaSrbijaOFK-CZVMiodrag Grof BožovićEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara