""
""

„Grobari za nas“ okupljaju bivše asove: U Pionir stižu Šćepanović, Vesa Petrović, Avdalović, Kecman, Vujanić, Drobnjak...

Vreme čitanja: 2min | sre. 04.03.15. | 14:23

U četvrtak počinje prodaja ulaznica za revijalnu utakmicu u cilju pomoći košarkaškom klubu Partizan, 11. marta

Od ideje do realizacije prošlo je samo nekoliko nedelja. Na inicijativu navijača i prijatelja kluba, Partizan će u četvrtak 11. marta od 19.30 u hali Pionir organizovati revijalnu utakmicu pod nazivom „Grobari za nas“, sa koje kompletan prihod ide u kasu crno-belih, kao vid pomoći klubu koji se nalazi u teškoj materijalnoj situaicji.

Prema informacijama iz Humske 1, cene ulaznica su 600 dinara za tribine, 1.000 za parter i 1.500 za mesta u ložama, a prodavaće se i takozvane „posebne ulaznice“, po ceni od 500 dinara (može da se kupi neograničen broj, namenjene ljudima dobre volje koji žele da finansijski pomognu klubu). Ulaznice će od četvrtka moći da se nabave u Knjižarama „Vulkan“ i „Gigstiksu“.

Izabrane vesti

Inače, biće to prilika da navijači pozdrave dva tima crno-belih. Jedan je aktuelni, „pojačan“ navijačima iz javnog života, na čijoj će klupi sedeti Duško Vujošević, dok će naspram njih biti ekipa koju će u ulozi trenera predvoditi nekadašnji trener Vlade Jovanović.

U ime grupe navijača koja je inicirala tu utakmicu, novinarima se na konferenciji u beogradskom hramu košarke obratio Željko Perković.
"Odlučili smo da ne budemo više navijači, već akteri. Košarkaški klub Partizan doneo nam je mnogo radosti i hoćemo da to traje. Naišli smo na razumevanje u klubu i pokušaćemo da ljubav usmerimo na pomoć voljenom klubu. Pozivamo sve koji javno smeju da kažu navijaju za Partizan da dođu i pomognu. Naravno, pozivamo i javne ličnosti koje smeju to javno da kažu", rekao je Perković.

Potom je svoj poziv uputio i trener crno-belih, Duško Vujošević.
"Ljudi su osetili potrebu da ljubav prema Partizanu artikulišu na ovaj način i ta pomoć biće usmerena na poboljšanje teške materijalne situacije u klubu. Pozivam i ovim putem navijače da pomognu. Kada se protiv Levskog napuni hala, onda mislim da je i to dovoljan dokaz da je publika osvešćena i da razume da smo u teškoj situaciji, kao i da razume zašto smo u takvoj situaciji", rekao je Vujošević.

Učešće su potvrdili: Vlado Šćepanović, Goran Grbović, Dejan Tomašević, Vladimir Dragutinović, Vule Avdalović, Veselin Petrović, Dejan Milojević, Nenad Čanak, Dušan Kecman, Predrag Danilović, Predrag Drobnjak, Miloš Vujanić, Slaviša Koprivica, Zoran Sretenović, Mlađan Šilobad i Mića Berić. U planu je bio i selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević, koji je najpre potvrdio, ali zatim otkazao dolazak, usled neodložnog puta za Španiju.

Osim u košarkaškim potezim,a Grobari će moći da uživaju i u muzičkom programu, jer su dolazak potvrdili i Dalibor Andonov Gru, Milan Đurđević iz Nevernih beka, bubnjar Dragoljub Đuričić i ostali...

(FOTO: Star sport)


tagovi

FK PartizanKK PartizanJadranska ligagrobari za nasGrobari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara